Кои са "дядовците" на Мондиал 2014? (ГАЛЕРИЯ)

16782
Кои са "дядовците" на Мондиал 2014? (ГАЛЕРИЯ)
Снимка: Getty Images / Guliver

1. Въпросът относно възрастта на Самуел Ето'О ще бъде повдиган отново и отново, но паспортът показва, че нападателят на Камерун през март тази година е отпразнувал 33-ата си годишнина.

Стоичков предупреди Марадона: Босна и Херцеговина ще ви измъчи в първия мач

Аржентина ще има сериозни трудности в първия си мач на световното първенство срещу Босна, каза легендата на българския футбол Христо Ст...

2. За чилийския нападател Естебан Паредес това ще бъде второто световно първенство в кариерата, а вероятно и последно - месец след края на турнира в Бразилия футболистът ще отбележи 34-ата си годишнина.

3. По бръчките по лицето на холандския национал Дирк Кайт може да се изчисли сегашната му възраст - 33 г., въпреки че през юли нападателят става на 34.

4. Нападателят на Гърция Теофанис Гекас наскоро отбеляза 34 г., но гол на мондиал още не е отбелязвал. Има последен шанс да го направи в Бразилия.

Прандели: Буфон е истински капитан и пример за подражание - излъчва спокойствие и мотивира

Капитанът на италианския национален отбор по футбол Джанлуиджи Буфон се подготвя да участва в пето поредно световно първенство. Въпрек...

5. Хърватският нападател Ивица Олич тази есен ще отбележи значителна футболна възраст - 35 години. Въпреки това, в Бразилия той едва ли ще мисли за точно това празненство.

6. 35-годишният Диего Фoрлан и сега, както и преди, е една от надеждите на Уругвай за достойно представяне на Световното. Най-добрият играч на последния мондиал ще завърши международната си кариера, така че на този турнир трябва да се представи още по-добре от на миналия.

Роналдо: Ще поздравя Клозе ако подобри рекорда ми

Легендата на Бразилия Роналдо заяви, че няма проблем да поздрави Мирослав Клозе, ако германецът подобри "вечния" му рекорд от 15 отбеля...

7. Нападателят Мирослав Клозе е на 36, а все още не отстъпва мястото си в националния отбор на Германия на по-младите. Нещо повече - голаджията се е заел да подобрява рекорда не на кой да е, а на Феномена Роналдо, по брой реализирани попадения на световни шампионати.

8. Титлата "дядо №1" отива при Дидие Дрогба. Опитният 36-годишен нападател на Кот д'Ивоар ще се състезава на трето Световно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com