Лео Меси поиска още класа от Аржентина

11324
Лео Меси поиска още класа от Аржентина

Аржентинската звезда Лионел Меси не остана доволен от качеството на футбола, който отборът показа в първия си мач от световния шампионат в Бразилия. Без много усилия и кой знае каква игра "гаучосите" спечелиха три точки срещу Босна и Херцеговина след 2:1.

"Босна има добър отбор, а ние трябва да подобряваме нещата, коментира Лео Меси. - Най-важното в този мач беше, че взехме три точки на старта. През първото полувреме играта ни не позволяваше да атакуваме достатъчно. Вторият гол пък беше истинско облекчение за всички нас и ни донесе победата. За мен това беше особен момент, имайки предвид как играх тази среща. "Маракана" беше великолепен! Но не съм се и съмнявал, че ще бъде така. Ние продължаваме да работим упорито, за да осъществим мечтата си".

Аржентина не се напрегна срещу Босна, би само с 2:1

Аржентина не се напрегна срещу Босна и Херцеговина, но започна участието си на световното първенство с победа. Фаворитът за трофея от М...

26-годишният футболист на Барселона беше избран за играч на мача с Босна и Херцеговина. Както е известно, той отбеляза второто попадение във вратата на съперика и донесе победата на "гаучосите" на старта на Мондиала.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com