Меси нареди: Никакви пропуски в мача с Холандия!

12687
Меси нареди: Никакви пропуски в мача с Холандия!

Капитанът на Аржентина Лео Меси предупреди съотборниците си, че не трябва да си позволяват лукса да правят пропуски в мача с Холандия. Големият сблъсък е от 1/2-финала на световното първенство в Бразилия тази вечер от 23,00 часа, българско време.

"Холандия е на 1/2-финал за втори пореден път. И ще хвърли всичко, за да стигне до последния мач. Със сигурност са подобрили още играта си. И са само на крачка от голямата си цел, обясни Лео Меси. - Холандците ще излязат много мотивирани срещу нас. Затова е много важно ние да сме съсредоточени на терена и да не пропускаме положенията, които ще успеем да създадем пред тяхната врата. Крайно не съм съгласен с мнението, че без мен Аржентина нищо не представлява. Футболът е отборна игра. И онези, които твърдят подобни неща, изкривяват действителността. Да, аз вкарах няколко важни гола, но на терена са още 10 мои съотборници, които направиха така, че Аржентина да играе на 1/2-финал. Гонсало Игуаин вкара най-важния гол в мача с Белгия и през останалото време ние всички защитавахме с удоволстве тази крехка преднина. Всеки от нас се сражаваше на терена".

Половин Росарио иска Меси да се провали на Световното

Лео Меси е израснал в град, който е разделен от футбола. И въпреки че на световното играе за Аржентина, в този град мачовете се гледат ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com