Насри: Оправданието на Дешан е нелепо

6257
Насри: Оправданието на Дешан е нелепо
Снимка: Getty Images/Guliver

Халфът на Манчестър Сити Самир Насри заяви, че се е примирил с решението на селекционера на Франция Дидие Дешан да не го повика за световното първенство. Играчът заяви, че е бил подготвен за това, че ще бъде пренебрегнат.

"Бях готов за това, имах някакво предчувствие, заяви Насри пред "Sky Sports". - Когато искаш да говориш с треньора, а той те игнорира, е нормално да се родят някои мисли в главата ти", откровен бе той.

Гаджето на Насри: Дешан е ш*баняк

Приятелката на Самир Насри - Адана Атанес, изрази възмущението си от факта, че гаджето й няма да играе на световно първенство по решени...

"Психически бях готов за това, но, разбира се, когато го научих, изпаднах в шок. Какво мога да кажа? Уважавам избора на треньора, той винаги е прав, така че няма да споря с него", допълни французинът.

Запитан дали приема оправданието на селекционера, който заяви, че не го е повикал, тъй като знаел за нежеланието му да седи на пейката, Насри отговори:

"Това е трудно да се възприеме. Попитайте който и да е играч дали му харесва да седи на пейката и той няма да ви отговори положително. Ако това е единственото оправдание, то е много трудно разбираемо. Отсъствието му на две поредни световни първенства за всеки играч е трагедия", каза още Насри.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com