Пресаташето на Бразилия ударил Пинийя на полувремето

7682
Пресаташето на Бразилия ударил Пинийя на полувремето

Инцидент с пресаташето на бразилския национален отбор и футболист на Чили разкриха медиите след 1/8-финалния мач, игран в Бело Оризонте. Както е известно, Селесао се промуши в следващия етап от Мондиала, след като отстрани с дузпи (краен резултат 4:3, 1:1 в редовното време и след двете продължения) Чили. На почивката в мача възникнал конфликт между пресаташето на "Златистите" и Маурисио Пинийя. В него специалистът във връзкитес медиите ударил нападателя на Чили. Засега обаче не е известна причината за инцидента, както и какви ще бъдат последствията от него.

В същото време статистиците отбелязаха, че Бразилия за шести пореден път се класира на 1/4-финал на световното първенство. На последните два шампионата на планетата Селесао отпадаше точно в тази фаза. През 2006-а в Германия "Златистите" отстъпиха пред Франция с 0:1, а през 2010-а в ЮАР загубиха от Холандия с 1:2. Във всичките мачове досега между Бразилия и Чили във фазата на директните елиминации на световни първенства селекцията от Страната на кафето винаги е отстранявала този съперник. Чили е отпадал от Бразилия досега през 1962-а, 1998-а и 2010-а.

Бразилия оцеля в рулетката на дузпите и е на 1/4-финал

Бразилия оцеля в рулетката на дузпите и е на 1/4-финал на домакинския си Мондиал. Селесао отстрани Чили с общ резултат 4:3. Редовното в...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com