Ромеро: Ще станем шампиони в близко бъдеще

5019
Ромеро: Ще станем шампиони в близко бъдеще

Вратарят на Аржентина Серхио Ромеро е доволен от представянето на отбора на Мондиал 2014, въпреки загубената титла след 0:1 от Германия. Ромеро опази вратата си суха до 113-ата минута на финала, когато бе поразен от Марио Гьотце.

"В последните дни ми говорят, че ние сме единствените, които трябва да аплодират своите фенове. Те ни подкрепяха, въпреки че много от тях дойдоха в Рио без билет. Направиха го, за да ни предадат положителна енергия. Ние трябваше да спечелим трофея, за да ги направим щастливи", коментира стражът на Монако пред официалния сайт на ФИФА.

Лукас Билия: Няма утешение за нас

Халфът на Аржентина Лукас Билия не успя да сдържи емоциите си след загубата от Германия на финала на световното първенство. С гола си в...

"Трудно е да се върнеш в играта след гол в продълженията, допълни Ромеро. - Но ние дадохме всичко на терена. Нашата цел бе да върнем Аржентина в списъка на най-добрите отбори и ние го направихме. Което е по-важно, можем да го направим в близко бъдеще. Имаме основата да изградим нов отбор. Младите играчи показаха своето ниво. Връщаме се у дома с високо вдигнати глави, макар и без усмивки", завърши стражът.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com