Силва: Цяла Бразилия ще плаче, ако не сме шампиони

4802
Силва: Цяла Бразилия ще плаче, ако не сме шампиони

Защитникът на ПСЖ и капитан на Бразилия Тиаго Силва отказа да обещае на сънародниците си шеста титла на световно първенство, която отборът да завоюва на шампионата у дома през лятото. Той обяви, че цяла Бразилия ще бъде потопена в скръб, в случай че "Селесао" не вземе титлата.

"На осминафиналите ще попаднем на Испания, Чили или Холандия, като всеки от тези отбори е много опасен съперник, заяви Силва в социалната мрежа. - Ако искаме да спечелим Световното, трябва да постигнем седем победи в седем мача".

Ривелиньо: Без Неймар Бразилия не показва футбол

Меси или Неймар? Пеле или Марадона? Германия или Бразилия? В търсене на отговор на тези въпроси „4-4-2“ потърси световния ш...

"Другите отбори може да се задоволят с достигане до по-късните етапи на турнира, но никой от отбора на Бразилия няма да е горд от второто място. Всички бразилци ще плачат, ако загубим", категоричен е той.

Бранителят на Бразилия каза по няколко думи и за съотборниците си Давид Луис, Хълк и Неймар.

"Аз често ругая Давид Луис, но ние си взаимодействаме чудесно и сме най-добри приятели. Не мога да критикувам Хълк. Той има напълно различен характер и трябва да умее да намира общ език с всеки съотборник. Що се отнася до Неймар, той вече не е дете и не се нуждае от защита. Сега той е възрастен човек, способен да реши изхода на всеки мач. Той знае как да слуша и никога не се оплаква", коментира Тиаго Силва.

 

Жаирзиньо: Неймар ще е ураганът на Мондиала

Бившият нападател на Бразилия Жаирзиньо няма съмнения, че купата от световното първенство това лято ще бъде спечелена от домакините. Ос...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com