Ван Гаал посочи целта: Титлата, както винаги!

9050
Ван Гаал посочи целта: Титлата, както винаги!

Селекционерът на Холандия Луис ван Гаал посочи целта на отбора на световното първенство в Бразилия. Специалистът коментира предстоящия мач на "лалетата" срещу Коста Рика от 1/4-финалите на Мондиала.

"Целта на Холандия е да стане световен шампион. Всъщност, винаги това е била целта, коментира Ван Гаал. - Може би не трябва да ни наричате "фантастичен отбор". Но е факт, че е доста трудно да ни победи някой. Сега за нас е важно да не подценяваме отбора на Коста Рика. Този мач за нас ще е много труден. Съперникът ни стигна до тази фаза с добра игра, увереност в силите си и огромно сърце. Всеки трябва да ги възприема много сериозно. Де Йонг е много важен играч за нас и в частност за възможността ни да пресираме съперника. Адски е трудно да му намеря заместник, защото другите наши футболисти не разполагат с подобни качества. Мисля, че един от големите ни недостатъци в момента е във владеенето на топката. Не ми харесва как го правим. Когато обаче кълбото е у съперника, ние сме едни от най-добрите в света, ако не и най-добрият. Освен това, всеки от моите футболисти разполага с отлични индивидуални качества. Няма как да не съм доволен от това".

Халф на Коста Рика: Победихме и по-силни отбори от Холандия

В Коста Рика са добили самочувствие и вярват в собствените си сили. Халфът Кристиан Боланос обяви, че победите над силни европейски тим...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com