Вижте идеалната единайсеторка на Световното (СНИМКИ)

24882
Вижте идеалната единайсеторка на Световното (СНИМКИ)

За съжаление на всички фенове на най-великата игра Мондиалът в Бразилия свърши! Сега е време е обощения и анализи. Лео Меси сензационно бе обявен за №1 на турнира от ФИФА, носпециалистите от италианската редакция на "Евроспорт" явно не са съгласни с това решение. Капитанът на Аржентина не попадна в съставения от тях идеален отбор на Бразилия 2014.

Ето и идеалната единайсеторка:

Русеф към "селесао": Вие сте ни по-важни от преходни резултати

Президентът на Бразилия Дилма Русеф написа отворено писмо до играчите и треньорския щаб на националния отбор, с което има за цел да пов...

На вратата, естествено, е Мануел Нойер. "Непоклатим като египетска пирамида и подвижен като ловджийско куче. Един от играчите с най-голяма заслуга за световната титла на Германия" - гласи коментарът на "Евроспорт".

На десния бек е Филип Лам: "Капитанът на шампиона Германия. Той започна световното като халф, но после бе върнат на фланга и доказа, че си остава един от най-добрите бекове в света".


В центъра на защитата избраниците на "Евроспорт" са Матс Хумелс ("Предостави страхотен шанс на Паласио на финала, но иначе се представи фантастично във всички мачове")

В Аржентина: Получихме удар право в сърцето

Водещите издания в Аржентина приеха с отворени обятия националния отбор по футбол, въпреки загубата на финала на световното първенство ...


и Есекил Гарай ("Незаменим в сърцето на аржентинската защита).


На левия фланг е поставен Дейли Блинд: "Една от най-приятните изненади на турнира. Показа класа и характер. Готов е да играе в голям отбор".


В Китай спечелили 3 млрд. долара от черно тото

Повече от 100 души са арестувани от полицията в Китай при мащабна операция срещу незаконните футболни залагания на мачовете на Мондиа...

Центърът на терена е поверен на Хавиер Масчерано ("За разлика от клубния си тим Барселона, в Бразилия игра като халф и изглеждаше видимо подмладен.Беше непреодолима стена пред отбраната на Аржентина")


и Бастиан Швайнщайгер ("Германският Пирло. В сравнение с оригинала може би не е толкова добър в извеждащите пасове, но за сметка на това компенсира с бързина и агресивност").

Пред тях са Тони Крос ("Световното го короняса като един от най-големите футболисти на планетата. Срещу Бразилия направи съвършен мач"),

Привърженик на Германия е бил убит докато гледал финала

Фен на националния отбор на Германия по футбол е бил смъртоносно ранен от нож докато е наблюдавал финала на Световното първенство снощи...

Хамес Родригес ("Голмайсторът на турнира е невероятен талант и може да стане следващата голяма суперзвезда в световен мащаб")

и Ариен Робен ("Какъв футболист. Мнозина го бяха отписали, но бързината и дрибълът му причиняваха кошмари за всяка отбрана").


Ройс благодари на Гьотце, че сподели титлата с него

Контузеният германски национал Марко Ройс не пропусна да честити световната титла на своите съотборници. Крилото пропусна футболния фор...

В атака "Евроспорт" заложи на Томас Мюлер: "Меси, Неймар и Бензема се загубиха по пътя, за разлика от Мюлер, който върви по стъпките на съфамилника си Герд".

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com