Зико изрази съмнения, че Бразилия ще е шампион

5339
Зико изрази съмнения, че Бразилия ще е шампион
Снимка: GettyImages/Guliver

Бившият национал на Бразилия Зико изрази резерви по отношение шансовете на "селесао" за спечелване на Световната купа у дома. Той е обезпокоен от липсата на опит у повиканите от Луис Фелипе Сколари играчи. Въпреки това 61-годишният Зико е впечателн от стила на игра на отбора.

"Тимът на Сколари е много силен като колектив, признава легендата пред "Гардиън". - Те поставят съперника под натиск. Впускат се сърцато от самото начало, като опитват да отбележат гол, вместо да чакат на контраатака. Това се приема много добре от публиката, която оценява подобна смелост".

Сколари посочи от кои съперници се страхува

Селекционерът на Бразилия Луис Фелипе Сколари обяви кои са евентуалните съперници на "Селесао" за спечелването на Световната купа. Трен...

"Най-голямото ми притеснение е липсата на опит - 17 от 23-ма футболисти никога не са играли на Световно, споделя Зико. - А две трети от нашата стартова единадесеторка вероятно дори няма да е взела участие в квалификациите. Страхувам се, че не може да бъде заменено от игри в Шампионска лига. Но все пак играчите са добри и като екип са станали много трудни за побеждаване", уверен е той.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com