Когато МВР се справя с всичко

10332
Когато МВР се справя с всичко
Снимка: БГНЕС

Вътрешният министър Валентин Радев заяви, че няма намерение да подава оставка заради случая "Пелов", защото не вижда нещо, с което не справя.

И много правилно. Радев е един от най-успешните и ефективни вътрешни министри, които сме имали. Под негово ръководство МВР се справя отлично и България е едно по-добро място.

Радев обеща оставки заради случая "Пелов", но не своята, защото се справял с всичко

Оставки и наказания след случая с убития беглец от затвора Владимир Пелов ще има, но министър Валентин Радев няма да намерение да подав...

Министър Радев и МВР се справиха, когато двама опасни престъпници избягаха въоръжени от Софийския затвор, гонени само от чистачката. Радев призна, че ведомството му е имало информация за готвеното бягство на Пелов още от миналото лято, но ето, на, така се случило, съдба... Въпреки това Радев успокои, че МВР търси избягалите. "Не мислим, а действаме", беше точният му коментар по въпроса.

Министър Радев и МВР се справиха, когато същите двама затворници се оказа, че изобщо не са си правили труда да бягат зад граница, както органите на реда очакваха, а са си живеели най-спокойно в центъра на родния на Пелов Ботевград. Полицията обаче не ги открила, тъй като те вероломна са я затруднили, пускайки си бради и разхождайки се с шапки. Накрая, точно когато МВР беше "на косъм" да арестува Пелов, взеха, че го застреляха.

Министър Радев и МВР се справиха, когато на 20 март цял самолет пътници от Франция бяха пропуснати да влязат в страната през Летище "София" без да бъдат проверени, защото митничарите липсвали по обективни и човешки причини - спонтанно излизане в почивка.

Министър Радев и МВР се справиха, когато полицаи от Павликени (и разни други места) крадяха гориво от служебните си патрулки.

Вътрешният министър: На косъм бяхме да хванем Пелов

Вътрешният министър Валентин Радев заяви пред журналисти, че МВР е било на косъм да хване избягалия престъпник Владимир Пелов в Ботевгр...

Министър Радев и МВР се справиха, когато 42-годишната Елена беше застреляна от мъжа си посред бял ден в заведение. Стана ясно, че тя е подавала многократно жалби до полицията и прокуратурата и дори получила ограничителна заповед, уви, без никакъв ефект.

Така ведро и оптимистично вътрешният министър Радев обобщи своята работа на поста с радостната констатация, че "няма по-спокойна държава от България, няма такова спокойно място."

И наистина. Престъпниците могат да са напълно спокойни в България, че МВР "не мисли", а единствено нещо "действа", че бори криминалния контингент на олимпийския принцип, че е важно старанието, не резултатът, и че главната грижа на полицията е да протестира за заплати, останалото - както дойде.

Автор: Десислава Любомирова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АКТУАЛНО:

Завръщането на легендарния лечител и мъченик Мангъров

След интервюто с Диков: 3 въпроса, които Кирил Петков е добре да изясни

Главчев: Когато името е точно това, което си представяте

Само 10 магистрати да са с мафията? Може, ама надали

Всичко, което може да се направи за 15 хил.евро на месец

Голямата драматична промяна: ГЕРБ се заварява за абсолютната власт

Иран срещу Израел: Засега вълкът е сит, агнето – цяло

Ситуацията е "подръж малко тая контрабанда, избори идат"

За всички има място под Феномена. В скута му - тоже

Завръщането на Борисов и Пеевски, в сглобка N2

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com