Пролетта в Асеновград бе посрещната от „мало и голямо“

1861
Пролетта в Асеновград бе посрещната от „мало и голямо“

Потребители на Дневния център за деца с увреждания, заедно с малчугани то ЦДГ „Дружба“ и ученици от 4-ти клас на ОУ „Петко Каравелов“, посрещнаха официално пролетта в Асеновград.

Събитието се състоя днес в Етнографската къща в града, предаде кореспондентът на Actualno.com. То бе именувано „Забава за мало и голямо..., че се е Пролет пукнала“.

Има ранен при пожар край асеновградското село Лясково

Има пострадал човек при пожар в гората до вилната зона на асеновградското село Лясково. Това съобщи началникът на Районна служба "Пожар...

Празничното тържество започна с кратка артистично-театрална програма. Малките актьори се въплатиха в ролята на пролетни цветя и животни - обитатели на гората. В стихове и песни разказаха на „мало и голямо“ как пристига пролетта. Всички участници получиха грамоти за отличното си представяне.

Празникът по посрещане на новия сезон продължи с рисуване на картини на пролетна тематика. След това, с творбите на младите художници бе създадена изложба, изпъленана със свежи пориви и цветни настроения. Рисунките на децата бяха поставени на специално изработено за целта дърво. А докато малките творци рисуваха, всеки който знаеше и желаеше, разказа за провеждането на пролетните празници в Асеновград и региона.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com