Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА опитва да отмъкне трансферна цел на Левски

12 юни 2024, 13:02 часа • 11833 прочитания

Ръководството на ЦСКА ще опита да отмъкне трансферна цел на големия си съперник - Левски. Става въпрос за нападателя на Крумовград Патрик Луан. Това съобщиха колегите от „Блиц“. Според информациите шефовете на „армейците“ се готвят да стартират преговори с офанзивния футболист и настоящия му клуб за преминаването му в състава на Томислав Стипич.

Патрик Луан е оценен на 500 хиляди евро

25-годишният Патрик Луан пристигна в Крумовград през юли 2023-та, след като договорът му с швейцарския Шафхаузен изтече и не бе подновен. Бразилецът се представи на добро ниво за родния тим като записа общо 26 мача във всички турнири, в които се отчете с 6 гола и 2 асистенции. Той има договор с Крумовград до лятото на 2025-та като е оценен на 500 хиляди евро.

Патрик Луан

ОЩЕ: ВАР-ът на Actualno: Прозрачността в ЦСКА свършва до въпроса #КОЙ?

Генчев и Луан работиха заедно в Крумовград

Левски също проявява сериозен интерес към Патрик Луан. Причината е, че той е в отлични взаимоотношения с новия треньор на „сините“ Станислав Генчев, с когото работиха заедно в Крумовград. Именно затова младият специалист иска да вземе бразилеца на „Герена“. Както е известно „сините“ искат да привлекат и друг нападател на Крумовград – Александър Колев.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес