Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

ЦСКА следи двама нападатели от Първа лига

22 февруари 2024, 10:36 часа • 1532 прочитания

Ръководството на ЦСКА следи двама нападатели от Първа лига. Става въпрос за Юго Комано от Пирин Благоевград и Вини Трибуле от Берое. Това съобщиха колегите от „Тема спорт“. Както е известно, след продажбата на Дюкенс Назон и напускането на Майкъл Естрада, „червените“ останаха със само един чист централен нападател в лицето на Фернандо Каранга.

ЦСКА има само един чист нападател

Фернандо Каранга

Поради тази причина шефовете на ЦСКА искат да подсилят отбора с поне още един офанзивен футболист преди затварянето на трансферния прозорец на 29 февруари. „Армейците“ планират да вземат нападател под наем до края на сезона като в договора му да има опция за закупуването му.

ОЩЕ: ВАР-ът на Аctualno: ЦСКА тръгна с победа, но има ли изобщо амбиции за титлата?

Вариантите пред ЦСКА

Юго Комано

От ЦСКА са се спрели на два варианта. Първият е Юго Комано от Пирин. 23-годишният французин изигра общо 19 мача за „орлетата“ през есента, в които се отчете с 3 гола и 3 асистенции. Той е оценен на 150 хиляди евро.

Вини Трибуле

Другият вариант е Вини Трибуле от Берое. 24-годишният камерунец записа 20 мача за заралии през първия полусезон, в които реализира 5 попадения и направи 2 голови подавания. Неготово привличане изглежда по-лесно, тъй като договорът му със старозагорци изтича след края на сезона.

Вчера пък стана ясно, че основни футболисти на ЦСКА се завръщат за дербито с Черно море.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес