Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Игрите на Венци Стефанов вече са лесно предвидими и се прочитат предварително"

04 декември 2023, 23:37 часа • 7120 прочитания

Бившият треньор на ЦСКА Александър Станков даде интересно интервю, в което разкри очакванията си за двубоя на "армейците" срещу Славия за Купата на България. Той коментира и появилите си информации за вредни пороци на норвежката звезда на "червените" Тобиас Хайнц.

Очаквания за Славия-ЦСКА

"Би трябвало ЦСКА да продължи напред, въпреки че не играе лесно срещу Славия. Смятам, че мачът няма да е много лесен. Още повече, че усилията на Славия минават през турнира за Купата, защото не нямат никакъв друг шанс за участие в евротурнирите", заяви Станков пред колегите от SportLive.bg.

ОЩЕ: Венци Стефанов: Гриша Ганчев пуска Газон-Мазон, никога не е бил за български футболисти

Вар БФС Боби Михайлов

Венци Стефанов очаква "клане", мнението на Александър Станков

"Венци Стефанов предварително ги говори такива, за да отправи послания към съдиите, за да внимават по време на самия двубой. Тези негови игри вече са лесно предвидими и се прочитат предварително за какво става въпрос", смята бившият треньор на ЦСКА за думите на Венци Стефанов, според когото съдията Никола Попов е "чорбар" и ще има "Баташко клане" срещу "белите".

Проблемите на Тобиас Хайнц с хазарта и алкохола

"Сигурно има известна доза истина, защото действително и формата му спадна. Общо взето от тези страни хората имат проблеми с алкохола и хазарта. Така че не би ме учудило, въпреки че не мога да твърдя подобно нещо, тъй като не съм навътре в нещата. Това, което мога да твърдя обаче е, че има голям спад във формата му. Сигурно има някаква причина",  твърди Александър Станков.

ЦЯЛОТО ИНТЕРЮ НА АЛЕКСАНДЪР СТАНКОВ ЧЕТЕТЕ НА SPORTLIVE.BG

Спортните рубрики на Спортни новини - Actualno.com вече са онлайн!🤩 ✍️Всяка седмица Ви очакват коментари, анализи,...

Публикувахте от Спортни новини - Actualno.com в Понеделник, 27 ноември 2023 г.
Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес