Огромен финансов стимул за Нефтохимик срещу ЦСКА

16707
Огромен финансов стимул за Нефтохимик срещу ЦСКА
Снимка: БГНЕС

С рекордни премии ще бъдат стимулирани футболистите от "Нефтохимик" за мача си от 18-ия кръг в "А" група срещу ЦСКА. "Стандартните за победа са по 1000 лв., но собственикът Николай Филипов ще ги увеличи на 1500. Все пак става дума за ЦСКА", съобщи изпълнителният директор на "нафтата" Костадин Джамбазов.

7 лева ще струва билетчето за вход на мача, който ще е на стадион "Хаджи Димитър" в Сливен на 25 ноември. Заради падналите дъждове и лошото състояние на тревното покритие на стадиона в Долно Езерово от Нефтохимик признаха, че имат сериозни затруднения с тренировките, пише football24.bg, цитирайки "Труд".

Емил Гъргоров за представянето на ЦСКА

Избраният за футболист на месец Октомври заяви, че наградата допълнително го е мотивирала за още успехи с червената фланелка, пише foo...

В момента отборът на "Нефтохимик" е на 13-то място във временното класиране, като за "бургазлии" е под въпрос Христо Лемперов, който е със съмнение за сериозно мускулно разтежение. Играчът напусна последния мач със "Славия" още в 19-та минута, поради травмата. Другият футболист, който със сигурност ще липсва на отбора за предстоящия двубой с ЦСКА е Петър Димитров. Дисциплинарната комисия санкционира играча за една среща и го глоби с 400 лева за мача със "Славия".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ