Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Треньорът на Лудогорец критикува тима след триумфа за Суперкупата

10 февруари 2024, 18:07 часа • 3549 прочитания

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев разкритикува своя тим, въпреки че „орлите“ спечелиха Суперкупата на България. Опитният специалист бе недоволен от факта, че футболистите му са допуснали сериозен спад в играта си, след като ЦСКА 1948 остана с 10 души на терена.

Дерменджиев обърна внимание на играчите си, че често се отпускат, когато съперникът остане в намален състав, а това може да се окаже фатално в някои случаи. Той също така сподели, че Лудогорец се бави с трансферите „по обясними причини“ без да даде конкретен отговор какви са те.

„Това не го искам“

Лудогорец

„Това е още един трофей. Той е много ценен за Лудогорец. Беше важно за самочувствието на играчите да победим. Тези мачове винаги са трудни. След пет дни играем със Сервет и трябваше да бием днес. Винаги когато има човек по-малко, отборът се отпуска. Това не го искам“.

„Свършихме доста работа на подготовката, но имаме още неща, които се видяха тук и трябва да ги коригираме. За момента това е най-важният мач. Ще отидем да играем и се надявам да се върнем с успех“, каза той за предстоящия мач със Сервет от Лигата на конференциите. Малко се бавим с трансферите по обясними причини“, каза Дерменджиев.

Онзи ден пък Лудогорец разкара 4-кратен шампион на България.

Бойко Димитров
Бойко Димитров Отговорен редактор
Новините днес