Стартира кандидатстването за Webit Awards

8242
Стартира кандидатстването за Webit Awards

И тази година в рамките Webit Bulgaria Digital Summit (24 и 25 април) ще има награди за най-успешните и ефективни онлайн проекти и кампании в България.

Събитието отново ще събере на едно място рекламодатели и хората управляващи маркетинг бюджети, основните играчи на медийния и дигитален пазар и предприемачите, работещи в дигиталната и технологична индустрия в България и региона.

Водещ eксперт от Google ще е лектор на Webit Digital Summit Bulgaria

Катрин Леви, ръководител отдел "Нови продукти, медии и платформи" за Европа, Средния Изток и Африка ще говори пред над 1000 представите...

Webit Awards се осъществява под патронажа на Webit Ambassadors, чиито почетни членове ще бъдат и част от журито при определяне на победителите.

Номинациите са разделени в девет категории: Бързооборотни стоки, Най-добро ползване на социални медии, Медия, Ритейл, Най-добро ползване на уеб, Най-добро ползване на афилиейт маркетинг, Най-добро технологично решение, Онлайн банкиране, Лични финанси.

В надпреварата за наградите могат да се включат всички дигитални и технологични проекти, които са реализирани в периода 1 юни 2012 до 15 март 2013. За кандидатстването е необходима онлайн регистрация на сайта на събитието.

Основен акцент през втория ден на събитието е предприемачеството. "Leaders of the Future“ е мястото, където невероятните идеи ще се превърнат в доходоносен бизнес," споделят организаторите.

Успешни онлайн проекти получиха признание на Webit Awards

На 14 юни, в рамките на Webit Bulgaria Digital Summit, за втори път бяха връчени наградите за онлайн ефективност и маркетинг. Журито р...

Преди няколко години в България се е наблюдавал ограничен инвеститорски интерес към иновативни проекти, но окуражаващото е, че в близко бъдеще младите предприемачи ще разполагат с много по-благоприятни условия за осъществяването на бизнес-плановете си. Целта на Webit Bulgaria Digital Summit е този процес да се задвижи колкото е възможно по-бързо. Не случайно и заложената тема за втория ден от събитието е „лидерите на бъдещето“, защото именно предприемачите са тези, които чрез  осъществяване на иновативните си идеи достигат до нови хоризонти и променят света.

Главните теми, които ще бъдат дискутирани на 25 април, са свързани със създаването на продукт/услуга, бизнес развитието, финансирането, както и темата за локалното срещу глобалното. Присъствието на събитието ще даде възможност на посетителите да бъдат в една екосистема от предприемачи, професионалисти и представители на бизнеса в България от високи управленски нива.

В процес е и подборът на лектори, които да споделят идеите си и да дадат гласност на постиженията си по време на тазгодишния Webit Bulgaria Digital Summit. Организаторите обещават и тази година присъстващите да не останат разочаровани от избора на лектори и приканват успелите предприемачи в България да споделят добрите си практики като всеки, който има желание да го направи, има възможността да попълни регистрационна форма и да стане част от "лидерите" на бъдещето.

Actualno.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com