X
 
 

Цветан Цветанов е лицето на българската корупция пред Европа

9682 13
photo of Цветан Цветанов е лицето на българската корупция пред Европа
Снимка: БГНЕС
„Пред Европа правителството на Борисов има вече свое официално лице на корупцията. Влиятелният немски ежедневник „Щутгартер цайтунг“ излезе със статия със заглавие „Корупцията в България“ и със снимка на г-н Цветан Цветанов".

Това разкри говорителят на ПГ на „БСП за България“ и водач на листата на левицата Елена Йончева по време на пресконференция на партията.

Луксозните жилища и българският Цвекзит

"Луксозни апартаменти на цени като от Aldi (германска търговска верига, известна с евтините си стоки, б.р.): българските политически ли...

"В статията пише: „Цветан Цветанов е най-известният търсач на изгодни сделки в България, който изглежда неизмъчван от угризения на съвестта“.

Там се говори се говори за лобисткия закон, който ГЕРБ гласува“, допълни Йончева. Тя припомни казаното от Цветанов, че ще бъде „Цветанов плюс“.

„Цветанов вече се превръща в „Цветанов плюс“. Ние бихме искали да попитаме какво означава „Цветанов плюс“, дали означава, че той подготвя мащабни манипулации на изборния процес?“, попита Йончева.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 4 от 5. Гласували общо: 3 потребители
 • Анонимен 8 Анонимен преди 4 месеца Профил на трол?
  цЕЦУ е по-скоро задника на корупцията. Лицето е една Мутра от село Банкя!
 • Анонимен 8.1 Анонимен преди 4 месеца Профил на трол?
  А ти защо им "дъвчиш" тестисите джендърче?
  : 4 !
 • Анонимен 7 Анонимен преди 4 месеца Профил на трол?
  Бойко да подава оставка .
 • ебан Македонецъ 7.1 ебан Македонецъ преди 4 месеца Профил на трол?
  Той теб ще послуша.
  : 1 !
 • Анонимен 6 Анонимен преди 4 месеца Профил на трол?
  Има ли накой луд да гласува за герб...аз няма да гласувам за никой...пълен бойкот.
 • 6.1 преди 4 месеца Профил на трол?
  За големият ми кур, няма ли да гласуваш ?
  : 2 !
 • Хомо-дружинка "ГЕРБЕРСКИ ДУПЕТА" 5 Хомо-дружинка "ГЕРБЕРСКИ ДУПЕТА" преди 4 месеца Профил на трол?
  Добре де, ама цецу и боку кога ще се вземат официално, че не остана време! Съози апартамент цецу си е добра партия пък и е майстор на дудука!
 •  4 преди 4 месеца Профил на трол?
  Такъв материал - такива политици може да излъчи.
 • Анонимен 3 Анонимен преди 4 месеца Профил на трол?
  Йончева, времето за лустрация вече не е валидно, нужна е спешно КАСТРАЦИЯ на всички членове и поддръжници на БСП, защото както каза А.КутеФ, Вие се размножавате като СПИН-а! Това размножаване трябва да спре! Вие сте вредни за България!
 • Анонимен 3.1 Анонимен преди 4 месеца Профил на трол?
  АМА САМО Антибсп ли ? Кого заблуждаваш ? Не е ли по добре ВСИЧКИ вкл и онези от дпс ?
  : 5 !
 • Анонимен 2 Анонимен преди 4 месеца Профил на трол?
  И ние бихме искали да си го начукаш ама...
 • Анонимен 2.1 Анонимен преди 4 месеца Профил на трол?
  А , искаш. Ама всички сте Врагове на Народа. Всички сте ур*дливи рожби на 10111989. Напълно убеден съм , че има причини и йончева да търка нара или да работи на кариерата заедно с много герберасти. Е , зашо не е търка нара ? А , станишев ? Ами орешарски ? А , какво се случва с братята галеви избягали с протекцията на борис бойков ? Ехе споко понеже сте една п*плач и по добре да сте вие герб та да виж още ›› се сгромолясате зрелищно и вашите братя и сестри от Антибсп и десните да изгнивате заедно ама не както сега , а по други места.
  : 9 !
 • Македонецъ 1 Македонецъ преди 4 месеца Профил на трол?
  През 2013 идваше едно немско нищож*ство политик/ меркелист/ и зашитаваше цветанов. Сега според това влиятелно издание цветанов бил симовл на корупцията. Това разкри колежката му йончева, която е абсолютно съшият политически б*КЛук като цветанов. Символ на корупцията са ВСИЧКИ от КЛИКАТА. И сега жалки Антисоциалисти/ки ще се напичат. Напичайте се , същата смрад сте , но и по долна. Представяте се з виж още ›› а нещо което не сте. А , вие сте СЪЩАТА ВМИРИСАНА СТОКА като герб и ако не е и ПО ЛОША. ПРОСТО ФАКТ.
Нагоре