Контузия на главата и ръката - резултатът от побой заради неправилно паркиране

10290
Контузия на главата и ръката - резултатът от побой заради неправилно паркиране
Снимка: БГНЕС

Битият с бухалки служител на Център за градска мобилност има контузия на лакътя на едната ръка и контузия на главата. От "Пирогов" съобщават, че не се налага да бъде оставен за лечение в болницата.

Мъжът е освободен от лечебното заведение. Пострадалият, работещ в зоните за платено паркиране в центъра на София, беше пребит по-рано днес, предаде БГНЕС.

От Центъра за градска мобилност уточниха, че служителят им е бил нападнат от неизвестно лице при изпълнение на служебните си задължения в 11.40 часа. Контрольорът в "зелена зона" е работил в района на ул. "Антим Първи" по проверка на редовността на паркирането на автомобилите в зоната. При обхода е констатирал автомобил с незаплатено почасово паркиране, чийто собственик е бил в близост до него. Водачът е потеглил с автомобила си, без да бъде задържан със техническо средство тип "скоба" преди това. При продължаване на проверките си, служителят е бил засечен от същото лице в района на ул. "Цар Симеон", което го е нападнало с твърд предмет и е нанесло удари в областта на главата и крайниците.

Молът във Варна прекрати договора с фирмата на биячите-убийци

Варненският мол прекрати договора с охранителна фирма GM Security, чийто служители на която пребиха до смърт 53-годишен мъж. Tърговск...

Очевидци разказаха, че нападателят извадил бухалка от багажника на автомобила си и нападнал служителя на платеното паркиране.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com