Моторист загина в плевенско село, автомобил блъсна 9-годишна в Белозем

19527
Моторист загина в плевенско село, автомобил блъсна 9-годишна в Белозем
Снимка: БГНЕС

Младеж на 24 години нелепо загина вчера следобед след тежка катастрофа почти в центъра на плевенското село Ясен, информираха от пресцентър на ОД на МВР Плевен.

По неофициална информация 24-годишният шофьор е бил неправоспособен, а до трагичния инцидент се е стигнало след сблъсък на мотоциклета в движещ се по пътя Плевен – София лек автомобил "Москвич", съобщава "Плевен за Плевен".

БМВ опита да се покатери на скала, стовари се върху Хюндай

Тежка катастрофа блокира Кресненското дефиле в неделя. Лек автомобил БМВ поднесе в завой, покатери се по скалата край пътя и падна върх...

Причините за катастрофата се изясняват, но най-вероятно става въпрос за каране с несъобразена скорост, при това в населено място.

В събота около 20 часа в село Белозем пък 9-годишна велосипедистка е била блъсната от лек автомобил "Опел", който предприел десен завой. След преглед момиченцето е освободено за домашно лечение без сериозни наранявания. При проверката се оказало, че 35-годишният пловдивчанин, който управлявал колата, е с отнета шофьорска книжка. Алкохолната проба на мъжа е отрицателна, съобщиха от ОД на МВР в Пловдив.

Това за съжаление не е единственият пътен инцидент с дете в областта за съботния ден. Около 10.40 часа в Стамболийски, поради движение с несъобразена скорост, лек автомобил "Тойота" ударил 7-годишно момченце докато пресичало пътното платно. Детето е настанено в болница с контузни рани, без опасност за живота. Няма данни за употреба на алкохол от шофьора на колата, който е от Стамболийски.

Продължава серията от злополуки в градския транспорт на Пловдив, която вкара вече десетина души в болница за една година, предаде кореспондентът на БГНЕС в града.

13 жертви на катастрофа в Турция, порои удавиха Скопие

Трагедии връхлетяха Турция и Македония. Най-малко 13 са жертвите на голяма катастрофа на пътя Испарта-Истанбул, в югозападна Турция. Др...

В събота около 13,45 часа на кръстовището на бул. "Цар Борис ІІІ Обединител" и бул. "Марица- юг", шофьор на автобус, пълен с хора, е натиснал внезапно спирачка, след което 64 годишна жена и мъж на 89 години са паднали на пода.

Жената е настанена в болница за наблюдение без опасност за живота, а мъжът е освободен за домашно лечение. Обичайната причина за типичното произшествие е засичане на автобуса от страна на водач на лек автомобил.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com