Пеевски пак е на разпит в следствието

12166
Пеевски пак е на разпит в следствието
Снимка: БГНЕС

Депутатът от ДПС Делян Пеевски е извикан на разпит в столичното следствие. Най-вероятната причина за разпита е сигналът за отправените от Пеевски заплахи по адрес на банкера Цветан Василев, предаде БГНЕС.

Стана ясно, че банкерът Цветан Василев е депозирал вчера до главния прокурор Сотир Цацаров сигнал за заплаха за убийство от страна на Делян Пеевски. Към сигнала беше прикрепено и копие от негов сигнал до компетентните австрийски власти. Това съобщи зам.-главният прокурор Борислав Сарафов. Този сигнал е бил изпратен на Софийска градска прокуратура още вчера и в момента би трябвало да се извършва проверка. Сарафов обясни, че информацията, която има към момента, не е по-различна от тази, написана вчера в австрийския "Дер Щандарт".

Зам.-главният прокурор обясни, че в сигнала си до главния прокурор Василев посочва, че според него автор на тези заплахи е Делян Пеевски и добави, че в момента предстои да се извършват нужните действия по този сигнал, като например да се поиска справка от мобилните оператори.

Само преди осем дни Пеевски се яви в столичното следствие. Той беше извикан там като част от проверката по сигнала на "Протестна мрежа" за организирана престъпна група, подаден срещу самия Пеевски, срещу Цветан Василев и срещу Николай Бареков. След разпита Пеевски пак подкара любимата песничка за кръга "Капитал" и как трябвало да има разследване там.

Цветан Василев е подал сигнал до прокуратурата заради заплаха за убийство от Пеевски

Вчера до главния прокурор беше депозиран сигнал от Цветан Василев. Към сигнала беше прикрепено и копие от негов сигнал до компетентни...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Продуктът, който подобрява вкуса и растежа на доматите
Продуктът, който подобрява вкуса и растежа на доматите

Доматите са културата, която всички градинари обичат да отглеждат в градините си. Ако и вие ги отглеждате в градината си, за да ви зарадват с вкусните...