Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Син на известен бизнесмен кара с 333 км/ч, увърта къде точно е карал

05 май 2015, 08:21 часа • 10605 прочитания

Син на известен бизнесмен лети с 333 км/ч. Става въпрос за Иван Киров, син на Кирил Киров.

Пред Нова телевизия Иван Киров призна, че е заснел клип преди четири години, в който се вижда как кара с безумната скорост. Киров дори каза, че първият му клип е съсредоточен върху километража, за да се види колко бързо ускороява колата му - Audi RS6.

По думите на Киров – „амии, да”, клипът е заснет в Германия, където имало места, на които такава скорост е разрешена. В сутрешния блок на Нова телевизия той посочи и, че в България много често при пътни инциденти се пише, че причината е несъобразена скорост, защото е най-лесно.

Киров се съгласи, че щом има закони, те трябва да се спазват. Попитан изрично дали клипът е правен в Германия, шофьорът се запъна и отново изкара аргумента, че в държавите, където няма ограничение на скоростта, катастрофите са най-малко. Киров призна, че е хващан в нарушение и си е плащал глобите, но добави, че „принципно” не прави никакви нарушения.

Междувременно в Пловдив роднини на загинал моторист твърдят, че полицията не си върши работата и не разследва как е загинало момчето. 26-годишният Георги загива, след като взема мотор от приятел за едно кръгче. Роднините твърдят, че загиналият е бил бутнат от рейс от градския транспорт, но никой не си прави труда да разследва тази версия.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес