Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дневен хороскоп за 30 декември

29 декември 2021, 20:21 часа

Овен

Денят не е подходящ за изясняването на отношения. Малък спор може да прерасне в неприятен скандал, така че най-добре сдържайте емоциите си.

Телец

През този ден дисциплината ще ви е на такова ниво, че като нищо може да спретнете един бърз освежаващ ремонт у дома. Все пак не се заигравайте.

Близнаци

През този ден ще ви върви в споровете и изясняването на отношенията. Ако таите нещо прекалено силно сега е моментът да дадете воля на чувствата си.

Рак

Изберете си дейност по ваш вкус и не позволявайте на никого дори да се опита да промени плановете ви. Този ден е само за вас.

Лъв

Денят е подходящ за организирането на изненадващо парти за половинката ви. Трябват ви само балони, свещи и вино.

Дева

Направете така, че да прекарате деня в любимите си занимания и извън деня. Оставането вкъщи може да изостри отношенията ви с партньора.

Везни

През този ден изберете спокойно занимание, което да не предизвиква силни емоции у вас. Вечерта най-добре останете у дома.

Скорпион

През този ден не се сърдете на другите, че не приемат идеите ви веднага. Нужно е време, за да може да ви разберат.

Стрелец

През този ден ще имате гениални идеи. Включете семейството в дейността ви, до колкото е възможно, за да няма сърдити.

Козирог

Денят е подходящ за учене, четене, опитвате на нещо ново. В споровете обаче няма да ви върви, така че не се заемайте с тях.

Водолей

С каквото и да се захванете днес ще ви върви като по вода. Бъдете уверени в себе си и опитайте силите си в ново начинание, за което отдавна мислите.

Риби

Днес ще може да проявите най-добрите си способности. Обстоятелствата ще са изцяло във ваша полза - възползвайте се максимално.

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес