Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Годишен хороскоп 2022 - Козирог

27 декември 2021, 08:21 часа

Началото на годината ще ви дари със спокойствие и късмет. През януари всичко ще върви като по вода. Няма да имате никакви трудности, в която и да било област. Февруари ще изиска от Вас повече предпазливост. Сега ще трябва да сте нащрек, за да не допуснете сериозни грешки в работата.

През март не възлагайте твърде големи надежди на късмета си и не разчитайте на лесни победи. Успехът ви в служебно отношение е възможен, но само ако положите сериозни усилия. 

През април от вас ще се изискват постоянство, последователни действия и съзнателни действия. Това се отнася най-вече до личната сфера, където ще трябва да положите усилия, за да възвърнете баланса и хармонията във връзката си. 

През май помощта на надеждни и проверени хора няма да е излишна. Ще имате прекалено много задачи, за да може да се справите сами с тях. 

Юни и юли ще ви донесат нови начинания. Възможно е да ви изпълнят съмнения. Проверете добре перспективите и щом всичко ви изглежда наред - смело продължавайте напред. 

През август е добре да разчистите живота си от ненужните неща в него. Сега е добре да се замислите за промяна на някои от навиците ви, които не са полезни за вас. 

През септември ще ви стане ясно за какво си струва да влагате енергия и за какво не. Това ще бъде ползотворен период, ако успеете да подредите приоритетите си правилно.

Октомври и ноември ще бъдат спокойни месеци, изпълнени с наслада от постигнатото през годината. Ще може да намалите темпото и да се подготвите за предстоящите празници.

Превърнете декември в месец на запомнящите се събития. Някои представители на знака може да се решат да предложат брак на половинката си или да вземат решение да имат дете.

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес