Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Годишен хороскоп 2022 - Везни

26 декември 2021, 13:07 часа

Първите дни на Новата година и януари няма да ви донесат особени вълнуващи моменти. Погледнете на това, като на липса на излишни проблеми. Така ще може да се съсредоточите върху най-важните ви цели. През февруари мнозина от вас ще бъдат заети да решават проблемите на други хора – отчасти по собствена воля, отчасти защото няма кой друг да поеме този товар. Все пак намерете време да помислите и за себе си.

Месец март обещава да бъде изпълнен с интересни и ярки събития в личния ви живот. Очакват ви познанства с много различни хора. Сега с лекота ще намирате общ език дори с тези, с които сте имали сериозни различия. Април ще бъде силен месец в професионално отношение. Очакват ви сериозни възможности, благодарение на установените до сега бизнес контакти.

През май ще може да подредите личния си живот по начина, по който винаги сте си го представяли. Юни и юли ще ви дарят с много време за самите вас. Използвайте го, за да свършите всички онези приятни неща, за които все не ви оставаше време. 

Август е време за размисъл. Ще анализирате събитията от началото на годината, ще разберете къде сте били прави и къде сгрешили. Има много неща, които ще могат да се поправят и ако побързате, ще успеете да го направите преди края на септември. През октомври си струва да се вслушате в съвет на човек, който има много повече опит от вас. Разбира се, крайното решение трябва да бъде ваше. 

Ноември ще ви въведе в суматоха от малки семейни и служебни въпроси за решаване. Не позволявайте на тревожността да ви победи. В края на месеца ще преживеете своето мъничко чудо, което ще ви дари с надежда и оптимизъм. 

Декември ще ви зарадва със сбъднати мечти и споделеност в семейството. Дайте воля на чувствата, които ви водят нагоре и игнорирайте разрушаващите емоции. 

Евгения Чаушева
Евгения Чаушева Отговорен редактор
Новините днес