Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Карта таро за седмицата, 27 декември - 2 януари

27 декември 2021, 14:07 часа

Ето какво вещаят картите таро за седмицата 27 декември - 2 януари.

Понеделник - Четворка жезли
Тази карта вещае период на спокойствие, през който ще се отворите към живота и неговите радости. Най-трудният етап вече е към своя край. Най-после ще откриете спокойствието, за което мечтаете. Оценете усилията, които другите полагат заради вас.

Вторник - Десетка жезли
Това е картата на мрачното настроение, показваща, че сте очаквали твърде много, но от положителните ви очаквания не е останала и следа.
Не забравяйте, че понякога просто трябва да погледнете по различен начин на света.

Сряда - Двойка пентакли
Несериозното ви поведение може да доведе до негативни последици този ден. Днес за вас нямат значение нито парите, нито околните. Запомнете, че ако спечелите, ще спечелите малко, а ако загубите, ще загубите всичко.

Четвъртък - Магьосникът
Картата обозначава ум, изобретателност, активна житейска позиция. Днес всичко, с което ще се заемете, ще завърши с успех. Вгледайте се в човека до вас, но не му гласувайте прекалено голямо доверие.

Петък - Влюбените
Тази карта обещава дълбоки емоционални преживявания. Ще срещнете човек, на когото може да се доверите напълно.

Събота - Шестица жезли
Картата вещае богатство, стабилност, пълнота на живота и увереност в бъдещето. Финансовият успех, който дълго очаквате и заслужавате, ще дойде при вас. Въпреки положителните перспективи за бъдещето, все пак ще трябва да преодолеете някои трудности и препятствия.

Неделя - Тройка мечове
Тази карта означава избор, който няма нищо общо с чувствата. Моментът е подходящ да се откажете от зависимост, която е оказала негативно влияние върху живота ви. С правилните действия се отървете от нея.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес