Депозит в efbet с ваучер от A1 - какви са стъпките и условията?

2002
Депозит в efbet с ваучер от A1 - какви са стъпките и условията?
Снимка: efbet.com

Българският хазартен оператор efbet предлага разнообразен набор от методи за депозит, включително и чрез ваучер на мобилния оператор A1. Това средство за депозиране е достъпно за всички клиенти на A1, които могат удобно и сигурно да направят депозит в профила си в efbet. 

Как се депозира в efbet с A1

Партньорството между efbet и А1 дава възможност на потребителите лесно да захранват своите сметки за залози, без да е необходима кредитна или дебитна карта. Процесът включва няколко прости стъпки, но има и няколко важни условия, свързани с този метод на депозиране.

За да се направи депозит чрез А1 в efbet, трябва да се следват следните стъпки: 

  1. Влизане в efbet: Влизане в efbet чрез съществуващ профил или чрез регистрация на нов акаунт.
  2. Посещаване на секция "Депозит": В секция "Депозит" в сайта на efbet могат да бъдат разгледани различните опции за разплащане, включително и тази за A1.
  3. Избиране на опция "Ваучер efbet.com": Чрез избирането на тази опция играчите могат да закупят ваучер директно от А1, с който да "захранят" сметката си в efbet. 

Условия за депозит от A1 в efbet

След като разгледахме стъпките за депозит в efbet чрез A1, сега нека да обърнем внимание и на някои условия, които трябва да бъдат спазени при използването на този метод за разплащане. Ето трите основни условия: 

  • Мобилният телефонен номер трябва да е на абонат, който е страна по действащ договор с активни услуги на „А1 България“ ЕАД от минимум 6 месеца.
  • Мобилният телефонен номер трябва да не е на: предплатена карта; абонат по договор за тарифен план bob; абонат, който е държавна или общинска организация или юридическо лице на бюджетна издръжка.
  • Избира се опция за стойност на „Ваучер efbet.com“, която може да бъде 10 лв., 20 лв. или 30 лв. Максималната сума за закупуване на „Ваучер efbet.com“ от един мобилен телефонен номер, в рамките на един календарен месец е 100 лв.

Може ли да се теглят средства с А1 от efbet?

Тук е моментът да се отбележи, че А1 може да бъде използван само за депозиране на средства, но не и за теглене. За изтегляне на печалби играчите следва да използват алтернативни методи за разплащане като банкови преводи или електронни портфейли.

Депозирането в efbet с помощта на А1 е бърз и лесен процес за българските потребители. Той предлага алтернатива на традиционните методи за плащане. За играчите обаче е важно да познават стъпките и условията за използването на този метод, описани в настоящата статия.

Също така не бива да се забравя, че хазартът крие риск от развиване на зависимост. Ето и 7 съвета как да се предпазим от хазартна зависимост, когато правим спортни залози или играем в казино.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com