Какви начини за депозит предлага efbet?

28403
Какви начини за депозит предлага efbet?
Снимка: efbet

efbet прави всичко възможно, за да улеснят своите потребители в използването на платформата за онлайн залози. Компанията държи на висок стандарт в предлагането на своите услуги, което от своя страна означава добра платформа, конкуренти коефициенти, атрактивни бонуси и дори разнообразни методи за разплащане, налични за всички свои потребители.

За разлика от чуждестранните букмейкъри, българските предлагат повече алтернативи за разплащанията на своите потребители. Така EasyPay се превърна в една от най-често използваните опции за депозити на любителите на залозите, защото не изисква банкови сметки или кредитни/дебитни карти, както и допълнителна верификация при регистрация, а времето за разплащане е минимално.

Това е и предпочитаният метод за мнозина в efbet. Депозитът се отразява на момента, докато тегленето е почти толкова бързо. В момента, в който тегленето е одобрено, всеки потребител може да получи заявената от него сума от всеки пункт на EasyPay в страната, само срещу лична карта. Минималната сума на депозит е 10 лева. ВАЖНО: При депозиране чрез тази опция може или да получите уникален код, генериран от EasyPay, който трябва да предоставите на каса на EasyPay при плащането, или директно да захраните сметката си в efbet, като направите депозит по вашето лично ЕГН, с което сте регистриран при нас.

Друга много удобна опция за депозит в efbet са машините и касите на „Cashterminal” – въвеждате игралното си име, сумата, която ще депозирате, внасяте я и готово – акаунтът ви е зареден. Този метод е физически, като има стотици местоположения в цялата страна, а броят им постоянно се увеличава.

FastPay е сходна на Easypay функция, която efbet предоставя на своите потребители. Разликата е единствено в размера на двете компании, като „Фастпей“ разполага с физически обекти в десетки български градове. Аналогично, както и при EasyPay, вие може да захраните своята сметка при нас, депозирайки средства по вашето лично ЕГН, с което сте регистриран в системата.

Методи за разплащане с допълнителна верификация

Можете да използвате и онлайн портфейл за разплащания, като най-популярният от тях е Epay.bg – платежен метод, използван за всякакви комунални плащания, както и за депозити и тегления в efbet. Депозитът е мигновен, а тегленето се извършва в рамките на 24 часа (често моментално след одобрението от страна на efbet). Други популярни за потребителите методи са EcoPayz, както и Skrill и Neteller (използвайки ги обаче НЯМА да може да се възползвате от началната бонус оферта за спорт в efbet). За всички тези методи, при първото теглене от efbet могат да изискат доказателство, че този метод е ваша собственост (важи и за Epay.bg). Също така е важно имейлът, с който сте регистрирани в сайта, да е имейлът, с който сте регистрирани и в платформите за онлайн разплащания.

Начален бонус за спорт

efbet може би е първият български онлайн букмейкър у нас – компания, която е и иноватор в своята сфера, разполага с...

Друг най-често използван метод за депозирането/тегленето на суми от вашата сметка в efbet е дебитна/кредитна карта, като това е и сред най-лесните методи. За да можете да изтеглите сума, ще трябва да верифицирате картата, която използвате, като тя трябва да е на Ваше име. Трябва да изпратите предната и задната част на картата, като можете да закриете част от цифрите (свържете се с опцията „чат на живо“ за повече подробности“).

В допълнение, за онези клиенти на efbet, които желаят да използват услугите на местни банкови институции, efbet предлага и възможността да захраните вашата сметка или получите заявените от вас налични по нея суми, посредством банков превод. Банковите сметки на дружеството за обявени на неговия уеб сайт.

С всички методи за разплащане в efbet можете да се запознаете в сайта на компанията.

Сигурност на разплащанията в efbet

Букмейкърът осигурява изключителна защита както на личните Ви данни, така и на платежните Ви средства. Използват се допълнителни защити при депозити чрез карти или онлайн портфейли, а за тегления във физически обекти е необходима идентификация и оторизация посредством документ за самоличност/ лична карта. Все пак потребителите сами могат да помогнат за допълнителна сигурност, като редовно сменят паролите си и не споделят лична информация, с която могат да застрашат сигурността на своите акаунти.

Верификация на платежните средства

Сигурността, осигурена от efbet, е на високо ниво, с оглед спазване на приложимото законодателство и, за да продължи да бъде такова, верификацията е задължителна, а причината е да се лимитира и стопира използването на чужди лични данни от страна на злонамерени потребители. Верификацията не само удостоверява легитимността на Вашите платежни средства, но и не позволява друг да ги използва на сайта.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com