Юнайтед пред по-голямо унижение и от Лига Европа: Роналдо и компания ще се пазят от "орли"

2864
Юнайтед пред по-голямо унижение и от Лига Европа: Роналдо и компания ще се пазят от "орли"
Снимка: Getty Images

Сезонът за Манчестър Юнайтед и всички привърженици на клуба бе повече от разочароващ въпреки мечтаното завръщане на легендата на клуба Кристиано Роналдо. "Червените дяволи" няма да играят в Шампионска лига догодина, а никак не невъзможен е дори вариантът да пропуснат и Лига Европа и да останат на седмо място, което ще ги прати в Лигата на конференциите.

Юнайтед и Роналдо пред угрозата да играят в Лигата на конференциите

Засега Юнайтед е шести с 58 точки - две повече от Уест Хям. В последния кръг от първенството за тази кампания "дяволите" се изправят срещу Кристъл Палас, докато "чуковете" срещат Брайтън. И двете срещи ще се състоят в неделя, 22-ри май, от 18:00 часа българско време.

Коефициентът на efbet за успех в полза на Роналдо и компания е 2,35, докато победа за домакините от столицата Лондон е със ставка 3,15. Пазарът за равенство между двата отбора пък е оценен на 3,65.

В последно време двата тима правят равностойни сблъсъци, като в последните пет срещи са си разменили по две победи, а веднъж са завършили наравно, като головата разлика е напълно равна - 5:5. Само два от въпросните пет мача са видяли над 2,5 попадения, като те са и единствените, в които и двата тима са се разписали.

Коефициентът за това и този път попаденията в техен сблъсък да са под 2,5 е 2,25, докато за над 3,5 гола в мача е 2,75. Съответно ставката пък за това и Кристъл Палас, и Манчестър Юнайтед да успеят да си вкарат поне по един гол е 1,61, докато за няма гол/гол е 2,45.

"Чуковете" дебнат да смажат самочувствието на Юнайтед още повече

По същото време е и споменатия мач на Уест Хям. "Чуковете" гостуват на Брайтън, като любопитен факт от съперничеството между двата тима е, че се намират в серия от шест поредни сблъсъка, в които не успяват да се победят и завършват наравно. Това започва на 2-ри януари 2019 година. Нито един от тези шест мача не завършва без голове.

Коефициентът на efbet за ново равенство между тези тимове е 3,55. Победа за домакините от Брайтън е със ставка 2,65, докато успех за Уест Хям е оценен на 2,80. Съответно пазарът за това и двата отбора да успеят да си отбележат поне по едно попадение е 1,70 (а за няма гол/гол е 2,25).

ТРАГИЧЕН МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД НЕ УБЕДИ, ЧЕ ИСКА ЛИГА ЕВРОПА - КАКВО СЕ СЛУЧИ, НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com