Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Приятел на Кейт Мидълтън призна какво се случва с лечението ѝ

30 май 2024, 15:39 часа • 12295 прочитания

Новините около Кейт Мидълтън и лечението ѝ от рак продължават да са малко и несъществени, с което мистерията около здравословното състояние на принцесата на Уелс става още по-голяма. И все пак, световните медии успяват да се докопат до някаква информация и чрез нея разбираме какво се случва с Кейт.

Пред изданието "Vanity Fair" човек, представящ се като близък приятел на кралското семейство, е заявил, че Кейт Мидълтън понася много добре лекарствата за онкологичното заболяване и това носи огромно облекчение на всички нейни близки. Анонимният източник на изданието споделя още, че новината за заболяването на принцесата на Уелс е бил силно тревожен и много предизвикателен момент.

Още: Кейт Мидълтън страда от тежки странични ефекти от химиотерапията

Спрените изяви на Кейт

Снимка: Getty Images

През януари 2024 г. стана ясно, че Мидълтън е претърпяла коремна операция. Тогава от Бъкингамския дворец официално обявиха, че тя няма да има публични изяви поне до Великден. Два месеца по-късно - на 22 март, стана ясно, че принцесата е диагностицирана с рак. От този момент информационната завеса около здравето ѝ бе тотално затворена. Все пак, на 10 май принц Уилям обяви, че съпругата му се чувства добре.

Любопитно: Палавите прякори, с които Кейт Мидълтън и принц Уилям се наричат

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес