X
 
 

Десетки деца, болни от морбили, се броят за ваксинирани, но не са

3435 1
photo of Десетки деца, болни от морбили, се броят за ваксинирани, но не са
Снимка: iStock/Guliver
35 деца, болни от морбили и за които има медицински документ, че са ваксинирани, са били тествани в референтна лаборатория и само при 1 дете са излезли антитела. Това заяви ръководителят на Центъра по заразни и паразитни болести д-р Тодор Кантарджиев пред БНТ.

На директен въпрос дали е потърсена отговорност на лекарите, които са написали, че въпросните деца са ваксинирани, отговорът беше следният: "Във време на криза не се убиват лекари". Кантарджиев за пореден път предупреди семействата с малки деца да внимават и да не водят неваксинирани малчугани в държави, където има морбили – например Македония, Сърбия, Гърция.

Регистрираха първи случай на заразен с морбили във Велико Търново

  Първи случай на морбили е регистриран във Велико Търново, съобщиха от Регионалната здравна инспекция. На 1 април в Инфекциозно ...

Към началото на месец март официално регистрираните случаи на морбили в България са 94.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 2 от 5. Гласували общо: 2 потребители
  • Анонимен 1 Анонимен преди 4 месеца Профил на трол?
    Не винаги след ваксина организмът образува антитела! Хайде Кантарджиев да докаже, че при всяка ваксина се образуват антитела или някой чете друга медицина!?
missing image
8 признака, че мъжът отдавна НЕ е правил секс

Харесвате си готиния колега от съседния отдел. Той е симпатичен, млад и със сигурност финансово по-добре от вас. Въпреки това, има някои слухове,...