Днешните момчета са комплексирани и увредени от порното

10135
Днешните момчета са комплексирани и увредени от порното

Сексуалното възпитание започва с поставянето на бебето на майчината гърда, майката го учи на топлина, на ласка, да има потребност от тези неща. Ако там системата куца, остава интернет и медиите, казано най-общо.

Това каза в интервю за bTV ексологът проф. Станка Маркова.

Колко пъти седмично жените гледат порно? Ще се изненадате...

Порното за жените е като тема табу... но само думи. На практика няма жена, която понякога да не поглежда от любопитство. Има и много да...

По думите ѝ човек има две най-важни дейности – какво ще работи и сексуалната му дейност. Сексът може да те вдигне на небето, а може да те вкара в гроба, зависи къде, как и с кого го правиш.

"Ние нямаме тази система, която държавите имат от 20-30 години. Но по-рано нямаше толкова агресивно навлизане на информацията и стана най-нормално едно момче в пубертета 13-14 годишно, което още не е имало нормално сексуално общуване, да започне с порно. Първото гледане на порно на такова дете е като заливане с вряла вода, защото отраженията са най-различни, предупреди специалиста.

Проф. Маркова сподели, че при нея "идват някои неспасяемо увредени. Мастурбира по цяла нощ, продължава по цяла нощ, завърша образование, обикновено са IT специалисти. Но поради това натоварване през нощта са непрекъснато разсеяни, закъсняват и много често си сменят работата. По-тежкото увреждане е, че всички момчето се комплексира, гледайки всички онези напомпани мъже. Той изведнъж гледа себе си и си казва: „Аз за къде съм…“. Една част много дълго отлагат сексуалния контакт, тъй като си мислят, че техният орган не е достатъчно… какъвто го виждат в порното."

Колкото повече го гледа, незрялата психика на едно дете се отпечатват тези неща като модел и формират неговия сексуален почерк. С течение на времето той забавя първия сексуален контакт, от което се оказва, че за него жената не е дразнител, защото тя не е порно актриса.

Експертът сподели, че дори има случаи, в които мъжете имали слабост в дясната ръка и не можели да „приключат“, където трябва, за да имат дете, защото мястото не е достатъчен дразнител за тях.

Религиозните хора гледат най-много порно

Колкото по-религиозен е човек, толкова повече гледа порно. Американски учени изяснили,че през последните шест години религиозните хора...

Момичетата пък от малки се учат да бъдат разголени и също, че чрез секс се успява, твърди проф. Маркова:

"Те станаха по-активни от мъжете. Положението стана: Майки, пазете си синовете!"

От друга страна смятам, че момчетата преди да са гледали порно трябва да са имали сексуален контакт, каза още проф. Макова.

Ако до скоро казвахме, че на 17 години е нормално, сега казвам, за момчетата:“По-рано, за да има нормалните човешки усещания и разбира се хубаво е да почнеш с любов…

Съветът на експерта към родителите е, че трябва да бъдат приятели на децата си, да не ги критикуват със забрани, а да споделят с тях и да им обясняват всичко. Защото, когато не знаем какво правят децата ни може да очакваме всичко.

7 ужасни секс мита, който той научава от порното

... и след това прехвърля нереалистичните си представи на теб. Приели сме увлечението на мъжете по порно филмите. Не сме се замисляли о...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ:

Колко още ще се занимаваме с коклюша? Доц. Ангел Кунчев с отговор

Днес става ясно ще обявят ли епидемия и извънредни мерки срещу коклюш

Спад в броя на новите случаи на коронавирус за денонощие

Колко струват тестовете за коклюш?

Промяна в направленията за мамография и ехография на млечна жлеза от 1 юли: Ето колко ще са валидни

Ще се обяви ли епидемия от коклюш и ще има ли строги мерки?: Говори доц. Ангел Кунчев

Коклюшът се разраства: Още една област светна в червено

Вдигат заплатите в Пирогов

Два нови случая на коклюш в област Сливен

Прокуратурата каза прекратено ли е производството за Даная

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Здравеопазване