10 неща, които ще накарат МЪЖА БЛИЗНАЦИ да съжалява, че ви е изпуснал

25355
10 неща, които ще накарат МЪЖА БЛИЗНАЦИ да съжалява, че ви е изпуснал
Снимка: iStock/Guliver

Любопитството и постоянното търсене на уникални преживявания и нови дейности, характерни за мъжа Близнаци може да предизвика у вас желание да бъдете отново с него. Да го накарате да съжалява, че ви е изгубил, е сигурна стратегия, с която да останете в съзнанието му за много дълго време, ако наскоро сте се разделили. Тези мъже обикновено крият емоциите си, но в действителност имат толкова деликатни чувства, които могат да ви улеснят да събудите отново желанието му към вас.  Ето 10 неща, които ще помогнат: 

1. Запазете независимостта си

Мъжът Близнаци е привлечен от някого, който може да живее самостоятелно и да бъде негов активен партньор. За да докажете, че сте независима от него, изследвайте собствените си умения, страсти и социални връзки, докато той отсъства. Той трябва да разбере, че имате собствен живот, който в крайна сметка ще го накара да съжалява, че ви е напуснал.

2. Ограничете достъпността си

Не бъдете постоянно достъпни за този мъж. Накарайте мъжа Близнаци да мисли за вас, като държите себе си заета. Тъй като Близнаците са толкова придирчиви хора, не се шокирайте, ако той отново ви потърси. Просто бъдете твърди и му кажете не. Невъзможността да разговаря с вас по всяко време, когато пожелае, би подразнила вашия мъж Близнаци.

6-те най-раними зодии

3. Работете върху развитието си

Можете да се хванете за изключителните си хобита и да ги публикувате онлайн, за да го накарате да съжалява, че ви е загубил, независимо с какво се занимавате. Направете така, че животът ви да изглежда по-завладяващ.

4. Оставете го без заключение

Не предлагайте на вашия мъж Близнаци щастлив край, като се разделите, а по-скоро го накарайте да мисли за вас като оставите нещата неразрешени по средата. За да се откаже напълно от вас, той се нуждае от този разговор. Затова не го молете да ви остави на мира, ако възнамерявате да го видите отново в близко бъдеще.

5. Наслаждавайте се на социалния си живот

Да, време е да започнете да излизате с други мъже. Това е едно от нещата, които ще покаже на мъжа Близнаци какво е изпуснал. В момента, в който ви види щастлива, в прегръдките на друг, веднага ще поиска да се върне. 

Зодиакалните знаци, които е най-вероятно да ИЗНЕВЕРЯТ

6. Избягвайте да бъдете нуждаещи се и зависими

Да се научите да се грижите за собствените си нужди, без да разчитате на другите, е единственият подход да спрете да се държите отчаяно. Позволете на вашия мъж Близнаци да се свърже с вас пръв. Това показва, че той е заинтригуван. 

7. Оставете спомен след себе си

Опитайте се да оставите спомен след себе си, ако посетите дома на бившия си в близко бъдеще, така че той да си спомня за вас и за приятните моменти, които сте споделяли. Близнаците са склонни лесно да забравят нещата, затова често се нуждаят от физически напомняния за човека, с когото са.

8. Дайте му пространство

Може би той преминава през етап, в който трябва да изживее живота си без вас. Затова се въздържайте да правите трескави обаждания или да се обаждате на неговия номер, когато е висок. Оставете го по-скоро да ви преследва. Понякога всеки се нуждае от собствено място. Нещо повече, някои от нас се нуждаят от повече пространство, отколкото други. Изчакайте подходящия момент, за да действате.

3 зодии, които трябва да бъдат особено внимателни

9. Помислете за преобразяване

Променете външния си вид, за да привлечете наистина вниманието на вашия мъж Близнаци. Той ще се изненада да види промяната във вас, ако не сте се виждали от известно време. Преобразяването ще промени начина, по който той ви възприема, защото Близнаците обожават неочакваните промени и изненади. Той ще бъде толкова развълнуван да види свежия ви стил.

10. Направете така, че да си заслужава да остане

Мъжът Близнаци често сменя мнението си и е объркан. Понякога е трудно да разберете дали той е искрен или просто се шегува с вас. Подхождайте внимателно към нещата, за да му дадете време да се очарова истински от вас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Свежи неделни пари ще ощастливят живота на 4 зодии

На 28-ми април: Всичко ще е цветя и рози за 4 зодии

Уникално късметче за всяка зодия за 28 април 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 28 април 2024

Дневен любовен хороскоп за 28 април 2024

На Цветница: Свежи пари за Близнаците, а глътка свеж въздух за Лъвовете

Дневен хороскоп за 28 април 2024 г.

Кой цвят портфейл привлича парите към всяка зодия?

Небето ще се избистри над главите на 4 зодии по Великден!

Кои зодии се сещат за всяко нещо в 12 без 5?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com