6-те най-раними зодии

5710
6-те най-раними зодии
Снимка: iStock

Някои личности много по-лесно се поддават на манипулации и провокации, както и могат да бъдат наранени без особени усилия. Разбира се, привържениците на астрологията веднага обвързват тази уязвимост с характеристиките на отделни зодии. Мнението им е потвърдено от много видни астролози, а ако искате да разберете дали вашата зодия спада към най-уязвимите, вижте в следващите редове. Понякога се оказва, че не сте толкова корави, колкото сте си мислели. 

Най-уязвимите зодии

Дева

Всички сме наясно колко критични могат да бъдат хората от този знак. Освен това те са и сред най-големите перфекционисти, а ако нещо не се получава според техните желания - много лесно могат да изпаднат в нервна криза. Именно техният стремеж всичко винаги да е “под конец” ги прави лесно уязвими в почти всеки аспект. Но тази черта на Девите им донася и някои ползи - именно благодарение на нея те винаги се държат на ниво и не показват слабост.

Как се справяте с тъгата според зодията си

Овен

Овните палят от раз. Те винаги действат импулсивно, а реакцията им, когато се чувстват застрашени или предизвикани, граничи с агресията почти всеки път. Най-често уязвимостта му се проявява, когато пред него изникне шанс или предложение за бърза слава, успех или забогатяване - все пак знаем, че именно това са нещата, към които се стреми.

Лъв

Представителите на този знак се стремят постоянно да са на върха, да са осветени от прожекторите и да са в центъра на събитията. Короната обаче е тежка, а Лъвът много често се чувства уязвим и несигурен за нейното опазване. Когато усети, че започва да губи славата си, колебанията във възможностите му се увеличават повечето от самоувереността, която вие виждате на лицето му.

Зодиите, които ще са най-тъжни в края на годината

Скорпион

Може да сте чували какви ли не етикети за представителите на този знак - злобни, сурови, безсърдечни, песимисти, но истината е, че те се държат отдръпнато и понякога ви се струва дори надменно, само за да запазят крехката си и емоционална душа. Скорпионът печели мощ и уважение чрез държанието си, а когато е най-наранен няма да разберете, тъй като става още по-груб и отмъстителен.

Риби

Представителите на този знак живеят главно в своето въображение и губят представа за това колко суров всъщност може да е реалният свят. Именно наивността и оптимизмът им ги правят уязвими и лесно манипулирани личности.

Рак

Раците са като едни плачещи бебета, които никога няма да пораснат. Те са вероятно най-уязвимият знак, а емоционалността им допълнително им пречи тази тяхна черта да бъде контролирана.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Дневен хороскоп за 12 май 2024 г.

Кои зодии винаги се връщат при бившите си партньори

Какъв девиз има всяка от зодиите

Кои зодии си допадат най-много като характери

На кои зодии най-много подхожда среброто

Седмичен хороскоп за 13-19 май 2024 г.

Съвет за всяка зодия за днес, 11 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 11 май 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 11 май 2024

Дневен хороскоп за 11 май 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Дневен хороскоп за 12 май 2024 г.
Дневен хороскоп за 12 май 2024 г.

На 12 май 2024 г. една от зодиите ще се радва на любов и взаимност. Какво ще се случи на останалите знаци вижте в своя дневен хороскоп за...