4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 08-14 април 2024

5651
4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата, 08-14 април 2024
Снимка: iStock

Винаги сме знаели, че идваме със собствен набор от правила, идеи, странности, величия и т.н. Ние сме уникални личности и невинаги е лесно да намерим романтичен партньор, който да ни разбира и харесва такива, каквито сме.

Това, което предстои да открием, е някой, който не само ни разбира, но и много "прилича" на нас по начин, по който можем да се чувстваме комфортно около него. Съвместимостта е от ключово значение. Това са зодиите, които ще срещнат тази сродна душа много скоро.

Лъв

Още: Кои зодии вече усещат, че много близо до тях е любовта?

Вие сте виновни за това, че обичате всички. Макар това да ви се струва като много мила черта, вие сте разбрали, че само защото обожавате всеки, когото срещнете, невинаги сте съвместими с него и това обикновено ви срива настроението. Имате алтруистична страна в себе си, която иска всички да са щастливи през цялото време, и макар това да е нереалистично, това сте вие.

Ще срещнете човек, който не само се разбира с вас, но и е супер съвместим с вас, и това може да е началото на нещо голямо.

Дева

Реалността ви кара да вярвате, че сте твърде уникален характер, за да се намери някой, който да ви подхожда. Така че сте поставили за цел в съзнанието си, че никога няма да намерите някой "толкова" съвместим с вас. Това, което е добре да знаете, е, че и вие можете да грешите, и то по много начини.

Истината е, че ние веднага разбираме кога сме с едно и също мислене с друг човек. Именно вярата, че такава ситуация ще продължи, е това, което ни обърква. Но човекът, когото ще срещнете ще бъде точно за вас. Това е човек, който ще се превърне в близък, близък приятел и партньор в живота ви.

Везни

Преди всичко искате да харесвате човека, с когото сте, което предполага, че сте виждали как други хора влизат във връзки с хора, които невинаги "харесват", но твърдят, че обичат. Това, от което се нуждаете в този живот, е романтично приятелство, тъй като смятате, че трябва да сте в крайна сметка съвместими с любовта си. Трябва да знаете, че този човек мисли като вас, иска същите неща като вас и има ценности, които са не само сходни, но и почти идентични.

Още: Любовно предсказание за всяка зодия през април 2024 (част 2)

Козирог

И вие искате "истински". Искате да трае и искате романтика, и преди всичко искате да знаете, че двамата се разбирате. Ще имате възможността да срещнете някого с подобно мислене и вие абсолютно сигурно ще видите тази възможност като такава, в която си струва да инвестирате време. Това е важен ден за вас. Ако сте отворени за това, ще откриете любовта на живота си и само вие ще знаете какво точно означава това - съвместимост... докрай.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Майското Новолуние ще донесе много пари на 4 зодии!

Кои зодии са ковачи на съдбата си - не оставят нищо на случайността

Силна първа, но трудна втора половина на май за 4 зодии

Уникално късметче за всяка зодия за 02 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 02 май 2024

Съвет за всяка зодия за днес, 02 май 2024

2 -ри май: Велики Четвъртък носи късмет на Лъвовете и тревоги за Везните

Дневен хороскоп за 2 май 2024 г.

Кои асценденти са най-добри в печеленето на пари?

Трудна първа, но успешна втора половина на май за 4 зодии!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com