Любовно предсказание за всяка зодия през април 2024 (част 2)

7798
Любовно предсказание за всяка зодия през април 2024 (част 2)
Снимка: iStock/Guliver

Първа част можете да прочетете тук.

Везни

Тъй като поредният ретрограден период на Меркурий започва на 1 април, ще прекарвате време в преоценка на минали връзки и да помислите, къде са се объркали. Добър момент е да поставите под съмнение някои нездравословни динамики, които сякаш продължавате да повтаряте, и да обмислите да направите необходимите корекции.

Богинята на любовта Венера преминава в спонтанен Овен на четвърти, в който момент можете да загубите част от обичайния си фокус върху баланса и хармонията. Сега вниманието ви се разсейва, докато оставяте желанието за вълнение и незабавно удовлетворение да надделее над рационалното мислене. Поемането на рискове може да бъде забавно за известно време, Везни, но дългосрочните последствия обикновено не си заслужават.

Още: Любовно предсказание за всяка зодия през април 2024 (част 1)

Станциите на Меркурий насочват към 25 април, слагайки край на объркването, което изпитвате напоследък, и внасяйки важни нови прозрения и перспективи за любовния ви живот. Вече трябва да можете да започнете да приключвате минали романтични връзки, докато очаквате с нетърпение да прегърнете нови възможности.

Скорпион

Знаете, че ще трябва да внимавате в думите си, когато Меркурий стане ретрограден в огнен Овен на 1 април, защото през следващите седмици ще има вероятност от недоразумения и погрешни тълкувания. Изразявайте се ясно и директно и избягвайте да правите импулсивни предположения или да стигате до прибързани заключения, когато се срещате с нови хора.

Вие сте един от най-физически силните знаци и когато Венера се обедини с доминиращия Овен на четвърти, вие лесно изразявате себе си и своята сексуалност с дръзка автентичност. Експериментирането с ролеви игри и други творчески сексуални експеримнти вече може да бъде наистина забавно.

Вие сте повече от готови да направите първия ход, когато вашият играч с власт Марс се премести в лидер Овен на 30 април и приливът на енергия, който получавате, ви кара да следвате безмилостно желанието на сърцето си. Можете да преодолеете почти всяко предизвикателство, което се изпречи между вас и това, което искате сега.

Стрелец

Когато комуникативният Меркурий стане ретрограден в Овен на 1 април, желанието да се свържете с бивш е непреодолимо. Възстановяването на връзката с някого от вашето минало ви помага да обмислите ценни романтични уроци, да приключите и да подходите към бъдещия си любовен живот с нова перспектива.

Потенциалът за романтика и приключения се увеличава, когато Венера също влезе в безгрижния Овен на четвърти, така че можете да очаквате с нетърпение да създадете вълнуващи нови връзки, които са резултат от искра на спонтанност. Поемането на рискове и правенето на необичайни неща може да доведе до следващата ви връзка или дори до сериозен любовен интерес.

Недоразуменията се изясняват и комуникацията започва да протича по-гладко, когато Меркурий тръгне директно на 25 април и можете да използвате новооткритата си яснота, за да разрешите конфликти, които попречиха на любовния ви живот да процъфтява през последните няколко седмици. Действай и изразявай чувствата си открито. Вече има много по-малка вероятност да бъдете засрамени.

Козирог

Приятелите и близките може да се почувстват така, сякаш имат какво да кажат за любовния ви живот, когато Меркурий стане ретрограден в Овен на 1 април и е важно да се опитате да бъдете търпеливи и да ги слушате активно. Въпреки че не смятате, че вашият личен бизнес трябва да бъде грижа на някой друг, все пак е важно да избягвате импулсивни думи или действия, които биха могли да предизвикат напрежение сега.

Може да се борите вътрешно по време на съвпада Марс-Сатурн в рефлективни Риби на десети, но не позволявайте на самокритиката да попречи да продължите напред с някой друг. Прегърнете интроспекцията, но си простете за минали прегрешения и се фокусирайте върху положителния напредък. Няма да можете да обичате напълно отново, докато не освободите този негативизъм, който сте задържали.

Да се чувствате добре е основен приоритет, когато слънцето се премести в Телец, знакът, който обича простите удоволствия, на 19 април. Но не се притеснявайте, ако нямате постоянен партньор, който да ви угажда. Даването на приоритет на грижата за себе си, като се поглезите с вкусна храна и се свържете с природата, също е приятно за вас.

Водолей

Не се подвеждайте да разкривате лична информация, след като Меркурий тръгне ретрограден в импулсивен Овен и вашата комуникационна зона на 1 април. Може да сте развълнувани да се впуснете в нови приключения с някого, Водолей, но не обръщайте внимание на червените знамена могат да се върнат, за да ви преследват.

Има някои невероятно уникални хора, които се борят за вашето внимание, когато Венера се премести в смел Овен на четвърти, така че се гмурнете направо в неочаквани срещи сега! Вие сте най-щастливи, когато приемате уникални личности и подходи към любовта и връзките. Конвенционалните афери изобщо не ви привличат.

Внезапните изблици на вдъхновение идват, когато най-малко ги очаквате по време на секстила Марс-Уран на 19 април, така че ще трябва да измислите бърз начин да насочите енергията си към продуктивни романтични начинания. Колеги хуманитаристи като Риби или други Водоносци са най-добрите ви партньори сега.

Още: Кои зодии са склонни "силно да любят и мразят"?

Риби

Вашето самочувствие може да бъде поставено под въпрос в даден момент през следващите няколко седмици, тъй като Меркурий се обръща ретрограден във втория ви дом на 1 април и започвате да се борите с увереността си. Бъдете търпеливи със себе си, докато се научите да бъдете по-малко сурови и осъдителни относно миналото поведение. Не всяка раздяла или сърдечна болка са по твоя вина.

Има баланс на честност и състрадание, тъй като Венера се обединява с прям Овен на четвърти и ви помага открито да изразявате чувствата си. Но ще бъде важно да смекчите тези сурови емоции с чувствителност, Риби, или бихте могли да се нахвърлите срещу някой, който наистина не го заслужава.

Вашата аура излъчва завладяваща смес от огън и вода по време на съвпада Марс-Нептун във вашия сладък знак на 28 април и можете да използвате очевидния си чар и други привлекателни качества, за да привлечете хората, с които бихте искали да излизате. Артистичен Рак или творчески Лъв биха били отличен партньор сега.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Имате нужда от верен приятел: Вижте, коя е най-надеждната зодия и с коя не бива да рискувате

В четвъртък: Тези 4 зодии слагат картите на масата и заявяват твърдо позицията си

През лятото на 2024 г.: Тези 4 зодии ще привлекат повече пари, отколкото могат да изхарчат

4 зодии. които имат нужда от телефонен детокс

На 16 май: Тези зодии се сблъскват челно с огромен провал

Съвет за всяка зодия за днес, 16 май 2024

Дневен любовен хороскоп за 16 май 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 16 май 2024

Дневен хороскоп за 16 май 2024 г.

Фаза на Луната на 16 май 2024 г .

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com