Какво вино да пиете според вашата зодия - част втора

9180
Какво вино да пиете според вашата зодия - част втора
Снимка: iStock

Виното е не просто напитка, неговата консумация е цяло изкуство. Човек може да изпита удоволствие от хубавото вино, когато го съчетае с подходящо за него ястие. И когато пие вино, което е подходящо за неговата зодия. Според астролозите всяка зодия има определени предпочитания към виното. Вижте кое е виното, което най-много ви отива:

Везни

Везните обичат баланса във всяко едно отношение. И затова Совиньон Блана е толкова подходящ сорт за тях. Той отговаря на натурата на Везните, която е спокойна и общителна. Представителите на тази зодия могат да изберат и вино с пикантен цитрусов аромат, който бива смекчен с меко усещане в устата.

Скорпион

Представителите на зодия Скорпион имат силна воля и власт, те обичат да казват истината право в очите. И затова на тях им подхожда вино като Бордо. То има пикантни нокти, каквито има и в характера на Скорпиона. Бордото е вино, което определено подхожда на хора, които знаят какво искат от живота и как да постигнат целите си.

Страничните ефекти от пиенето на чаша вино всеки ден

Стрелец

Стрелците обичат задълбочените философски разговори и затова имат нужда от вино, което им доставя положителни емоции. Мерлото има богати, опушени и пикантни нотки и ще повлияе на Стрелеца, като го накара да се замисли за нещата от живота. А след няколко чаши хубаво Мерло, представителите на тази зодия ще вземат решения за нови начинания.

Козирог

Козирозите обичат да доминират и правят всичко възможно, за да са на първо място. Те обичат да държат властта в ръцете си. За тях са подходящи всички вина Шабли, които се съхраняват в стоманени бъчви и имат по-различен вкус. При някои вина се усещат пикантни и орехови нотки и те определено ще се харесат на Козирозите, които не могат да се примирят с чаша обикновено бяло вино.

Водолей

Представителите на тази зодия често са заклеймявани като не толкова интелигентни. И причината за това е, че просто са много добронамерени и наивни. За Водолеите най-подходящо е виното Вионие, което е пивко и прилича донякъде на Шардоне. То има аромати на тропически плодове като манго и папая, нотки на ванилия и отличителна минералност. Звучи странно съчетание, но именно затова е подходящо за Водолеите, защото и техните идеи понякога са именно необичайни на пръв поглед. Но те не се отказват от тях, защото са изключително упорити и целеустремени.

Лекар: Тези храни НЕ трябва да се комбинират с вино

Риби

Рибите имат доста развинтено въображение и имат нужда от стимулиране, за да го подхранват. Те се вълнуват и обичат да има драма в живота им. Имат нужда от стабилност и затова за тях е подходящо вино, което ще промени мисленето им и ще ги накара да се отпуснат. А такова вино е Сансер. То има нотки на лайм и е чудесно за пренареждане на приоритетите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

На Лазаровден: Лъвовете ще се събудят за нов живот, а за любов Рибите

Дневен хороскоп за 27 април 2024 г.

Фаза на Луната на 27 април 2024 г.

Идващият празничен уикенд ще стопли сърцата на 4 зодии!

Мед ще капе на душите на 4 зодии с идващия месец на любовта

Кои женски зодии крият остър ум зад невинната си външност?

Кои мъжки зодии умеят да лъжат момите?

Нещастни зодии - не една, а цяло котило черни котки ще им минат път днес!

Разгеле! Петъчни парички ще зарадват душичките на 4 зодии

На 26-ти април: Широката усмивка на Съдбата ще озари живота на 4 зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com