Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

На 16 юни: Вселената има специално послание за 4 зодиакални знака

16 юни 2024, 06:03 часа

Неделя меко и лесно ни съобщава, че сме узрели и готови да получим специално послание от Вселената. Когато погледнем астрологичния състав на транзитите, автоматично можем да кажем, че четири зодиакални знака ще достигнат до ново разбиране за нещо в живота си и че този нов начин на виждане на нещата отваря вратите за повече положителна енергия.

Още: 3 зодии, които трябва да предпочетат водата пред виното тази вечер

Денят може да е почивен. Може да искаме да се излежаваме, без да правим нищо, и само поради тази причина - защото сме " освободени" от стреса - да станем проводници на всеобщия глас, който да ни донесе космическа информация, която ще ни помогне. Благодарение на присъствието на квадрата на Венера с Нептун в нощното ни небе тези четири зодиакални знака ще разберат, че е време да се "събудят".

Овен

Вашето послание за деня, Овни, е да спрете да се съмнявате във фантастичната си интуиция. Знаете, че сте прави за много неща, но въпреки това отново и отново се отказвате от правото си, за да се съобразявате с това, което другите хора смятат за най-добро. Съвсем наскоро може да сте позволили на някой друг да избере какво е "най-добро" за вас, знаейки, че това не е точно вашият първи избор.

Квадратурата на Венера с Нептун ви кара да виждате много ясно, че това може да бъде вашият крах, а като Овен предсказанието за крах е ЗАБРАНА за вас. Вие сте чиста сила и енергия, а когато се откажете от тази сила, се чудите защо, по дяволите, сте го направили. 16 юни 2024 г. спира това и ви показва, че когато се появи въпросът "кой е шефът"... единственият отговор е... вие.

Вие сте шефът си, Овни, и това е преобладаващото и очевидно послание, което ще получите в неделя по време на квадратурата на Венера с Нептун. Вселената ви казва да се съобразявате с това, което казват другите, но не непременно да се влияете от всичко, което чувате. Не дължите нищо на никого по този въпрос, така че се доверете на интуицията си и я оставете да ви отведе там, където искате да отидете.

Близнаци

Когато Вселената говори, вие се вслушвайте. На този ден, 16 юни, по време на транзита на Венера в квадрат с Нептун, ще почувствате вътрешно, че твърде дълго сте се прекланяли пред чуждата идея и че е време да започнете да говорите и да излагате своите оригинални идеи. Вие сте толкова умни и уникални, но сте крили това от страх от отхвърляне; неделя, 16 юни, променя всичко това.

Това е моментът, в който започвате да осъзнавате, че този живот е кратък и че ако искате нещо, по-добре е да се вземете в ръце и да излезете навън, за да го осъществите. Време е, Близнаци, да повярвате в себе си и да покажете тази вяра на другите. Вие сте силни и блестящи и не ви остава повече време да криете това. Когато Вселената каже: "Движи се", ти се движиш.

Оттук нататък всичко е наред, Близнаци, тъй като можете да използвате този силен транзит - квадратурата на Венера с Нептун - във ваша полза. Това е връзката, чрез която всички нови неща идват при вас. Сега вие сте главният отговорник и ще направите всичко възможно, за да продължите да вървите по този път. Щом веднъж се отворите за идеята, че "можете" да го направите, вие ЩЕ го направите, каквото и да е "то".

Дева

Неделята не е обикновен ден за вас, Деви, и начинът, по който ви поразява, отначало е много неуловим, докато най-накрая не го "разберете". След като го разберете, ще се почувствате като вълна от сила, която преминава през вените ви. Това, което всъщност се случва, е, че астрологичното събитие - квадратурата на Венера с Нептун - работи върху нервите ви, за да ви накара да станете, да бъдете активни и да се движите.

Това предполага леност. Или по-скоро ленива позиция, която трябва да бъде преместена далеч от вас, във вашия случай. Свикнали сте да бъдете мързеливи и неподвижни и не само сте забелязали това у себе си, но и не сте доволни от него. Ето защо Вселената се е прицелила във вас като дрон, показвайки ви, че е време да се раздвижите отново.

Квадратурата на Венера с Нептун премахва съмненията в себе си и ви показва, че специалното послание, което е предназначено за вас, е това, което ви поставя в правилна връзка с краткостта на живота. Трябва да станете от дивана и да се заемете с нещо творческо и зареждащо. Тази информация не само ви вдъхновява, но и кара дробовете ви да заработят отново. Благодарение на Венера в квадрат с Нептун ще се почувствате като милион долара.

Риби

Когато получите специалното си съобщение в неделя, 16 юни 2024 г., няма да повярвате, че то непременно идва от Вселената, но от друга страна, откъде идва цялата информация, ако не от Вселената? Ще научите, че има сили, по-големи от вас, и че имате пълен достъп до тях, ако искате да живеете по-щастливо.

Още: Най-тъмната черта от характера на всеки зодиакален знак

От всички хора на света, вие, Риби, наистина и искрено искате този щастлив живот. Искате да живеете живот без парични проблеми или романтични проблеми. Искате най-доброто и Вселената ви казва чрез силата на квадратурата на Венера с Нептун, че можете да имате ВСИЧКО... Трябва да признаете, че това е нещо, което буквално искате.

Веднъж щом вкусите от властта и славата, които по право са ваши, Риби, никога няма да се върнете към старите си порядки. Този ден, 16 юни, ви показва, че имате право на щастие, богатство и любов, както и всички останали тук. Той не е отделен за нищо друго, освен за да ви покаже, че наистина сте един от щастливците.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес