Най-всеотдайните и най-злобните зодии – провери в кой списък си

5886
Най-всеотдайните и най-злобните зодии – провери в кой списък си
Снимка: iStock

Според астролозите датата ви на раждане може да ви каже много за чертите на характера ви. Въз основа на това е създадена класация на най-приятните и най-злите зодиакални знаци. Разберете към кой от тях принадлежите.

Най-всеотдайните зодии:

Телец

В списъка на най-приятните зодиакални знаци безспорно попадат Телците. Те се отнасят към другите така, както искат да се отнасят към тях самите. Те са много съпричастни хора, които не остават безразлични към нечия болка. Те винаги са готови да помогнат и да изслушат другия.

Везни

Хората, родени под този зодиакален знак, са известни с това, че се грижат за отношенията си с близките. Те избягват всички конфликтни ситуации. Отлично умеят да решават проблеми. Везните обичат да карат другите хора да се чувстват по-добре. Те са душата на всяка компания.

Риби

Те са дружелюбни, тактични и учтиви. Грижат се за отношенията с близките си и често поставят чувствата на другите на първо място в списъка си с приоритети.

Кои са най-добрите черти на зодиите - проверете вашата!

Стрелец

Стрелците са родени оптимисти. Те никога не се оплакват, че нещата в живота им са лоши. Тяхната положителна нагласа към света се отразява и на близките им. Да бъдеш в компанията на Стрелци е истинско удоволствие.

Водолей

На пръв поглед потайни и срамежливи. При по-близко запознанство се оказва, че те са изключително любвеобилни и съпричастни. Водолеите са артистични, свободни духове. Те не обичат конфликтните ситуации. Вместо това предпочитат да помагат и да решават проблемите на най-близките си.

Близнаци

Могат да бъдат учтиви и любезни, макар че много зависи от това в какво настроение са. Лесно се поддават на емоции. В кризисни ситуации могат да покажат второ, по-малко приятно лице.

Кои зодии са най-добри приятели - разбират се и без думи?

Най-злобните зодиакални знаци:

Рак

На пръв поглед те изглеждат мили и дружелюбни. Въпреки това се стремят да предизвикват спорове и да се превръщат в главни действащи лица. Много хора ги възприемат като недружелюбни.

Дева

Интригите са начин на живот за Девите. Те не се замислят каква информация предават на околните. Обичат да са в центъра на вниманието, затова се възползват от предаването на често неверни истории, за да намерят нови приятели.

Овен

Овните трябва винаги да са прави. Те се опитват да спечелят всяка дискусия за сметка на чувствата на другите хора. Те са големи инати и яростно отстояват убежденията си.

Скорпион

Хората, родени под този знак, са уверени и горди. Когато са наранени в живота, те го помнят години наред. По тази причина в обществото ги смятат за не особено приятни хора, с които не си струва да се установяват по-дълбоки отношения.

Лъв

Те са напълно способни да се преструват, че харесват някого заради собствените си интереси. Когато ползите от връзката приключат, те показват истинското си лице. Те са един от най-двуличните зодиакални знаци в целия хороскоп.

Козирог

Козирозите не се притесняват да споделят истината с околните - дори и да не е най-лесна за приемане. Те не обичат да се подмазват и да се сприятеляват на всяка цена. Понякога не срещат разбиране. Въпреки че нямат лоши намерения, хората често пъти ги определят като злобни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Кои зодии ще имат "ден на отворените врати" за всички проблеми

В Петък: Слънцето ще освети пътя на 4 зодии към богатството!

Числото 29 прави Петъка "ден на късмета" за 4 зодии!

Съвет за всяка зодия за днес, 29 март 2024

Дневен любовен хороскоп за 29 март 2024

Уникално късметче за всяка зодия за 29 март 2024

На кои зодии Съдбата определя да имат най-тежкия живот

29-ти март: Луд късмет за Лъвовете, но големи проблеми за Рибите

Дневен хороскоп за 29 март 2024 г.

Фаза на Луната на 29 март 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com