Кои са най-добрите черти на зодиите - проверете вашата!

14779
Кои са най-добрите черти на зодиите - проверете вашата!
Снимка: iStock

Овен

Овните са такъв тип хора, които е невъзможно да бъдат игнорирани; в края на краищата те притежават напориста и идеалистична натура, водена от мощно его. Спонтанни и импулсивни, родените под този знак имат силна склонност към бързи, желателно мигновени, постижения, тъй като животът им е фокусиран върху настоящето. Преизпълнени са с воля, смелост и енергия.

Телец

Този знак живее с максимална интензивност. В живота си винаги търси удоволствие, но не духовно, а материално: секс, храна, лукс... Това е знак, който харесва сигурността и стабилността и е много фокусиран върху реализирането на своите идеали на осезаемо, материално ниво. Може да се движи понякога бавно, но рядко се проваля в целите си.

Близнаци

Родените под този знак са известни с природния си дар за общуване. Винаги разговорчиви и пълни с идеи, Близнаците са умни и винаги готови да научат нещо ново. Те са склонни да се променят много бързо. Животът на Близнаците винаги е в движение, което ги затруднява да се задържат на едно място.

Кои са вашите най-добри приятели според зодията ви?

Рак

Ракът е най-сантименталната зодия. Родените под този знак са чувствителни, интуитивни, емоционални. Те имат качествата, необходими за развитие и сигурност, дълбоко осъзнават емоционалните нужди – своите и на другите хора. Много уважаващи своя произход, Раците ценят семейството, привързаността и интимността.

Лъв

Лъвовете излъчват светлина и топлина. Щедър, даващ, организиран и жизнен в своите идеали, роденият под този знак е напълно наясно със себе си и ролята, която е дошъл да играе в света. Силно уважава платоничната любов.

Дева

Това е перфекционистът сред всички зодии, затова непрестанно се стреми към съвършенство. Девите ценят практичния усет, логическото мислене и вниманието към детайла, като са изключително критични и аналитични. Прецизни са в задачите си и обичат да бъдат полезни. Също така един от най-сексуалните знаци на зодиака.

Везни

Везните се смятат за най-балансираната зодия, напълно според своя символ. В междуличностните си отношения използват рационалност и способност да разпознават сходните им характери. Те са общителни, дипломатични и гъвкави.

Кои са най-добрите и най-лошите зодии

Скорпион

Скорпионите са творци и владетели на собствената си съдба. Носител на интензивни и дълбоки емоции, роденият под този знак има за девиз страстта в нейния най-висш смисъл. Ако вашият партньор е Скорпион, няма да липсва интензивност в съвместния ви живот. Скорпионите са трудолюбиви и предвестници на промяната, винаги се стремят да се развиват и да постигнат целите си.

Стрелец

Стрелците живеят във вечна двойственост между реалния и въображаемия свят. Те са мечтателни и разсеяни. От друга страна, са страхотни мотиватори и обичат да стимулират хората. Те винаги със спонтанност и оптимизъм търсят възможности, които отговарят на най-дълбоките им стремежи. Харесват свободата и промените.

Козирог

Това е най-амбициозната сред зодиите. Притежател на специфични амбиции и добре дефинирани цели, основните характеристики на Козирога са концентрация, рационалност, отговорност, решителност и влечение към предизвикателствата. Те са законни работохолици, освен това много горди и упорити - което ги прави силно конкурентни.

7-те най-добри качества на всяка зодия

Водолей

Създаване, новаторство и оригиналност са ключови думи в зодия Водолей. С поглед към бъдещето, Водолеите винаги са отворени за нови идеи. Визията им за бъдещето надхвърля обичайното, оттук и тяхната репутация на изобретатели. Водолеите са необвързани, безпристрастни, ценят разума. Освен това са много съпричастни, общителни и човечни, което ги прави винаги ангажирани със социални каузи.

Риби

Рибите се фокусират върху колективното мислене, оценявайки цялото над отделните му части. Основните им характеристики са солидарност, интуиция и чувствителност. Нямат проблеми с адаптирането към нови ситуации, обичат да помагат и имат дарбата да решават нещата чрез интуицията си. Те са много интензивни в любовните си отношения.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com