Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

В четвъртък: Специален ден за Стрелец и "червено знаме" за Козирог

13 юни 2024, 06:10 часа

Ако се излекувате, ще откриете в себе си неизчерпаем източник на радост и удовлетворение. Това е посланието и темата за четвъртък. Макар че пет зодиакални знака ще имат най-добрите хороскопи на 13 юни под това влияние - а именно Овен, Лъв, Дева, Стрелец и Козирог - останалите също се насърчават да бъдат честни със себе си.

Още: Зодиите, които най-лесно казват сбогом в любовта

Овен

Овни, времето за почивка и сън е дошло и отминало. В четвъртък, пристъпете напред със сила и убеденост и се възползвайте максимално от благословиите, които са тук за вас. Ако се чувствате призвани, сега е идеалният момент да опитате нещо ново или да направите нещо дръзко. Доверете се на инстинктите си в тази област.

Насърчаваме ви също така да следите световните събития, независимо дали става въпрос за глобална политика, търговия и икономика или промени в областта на човешките права. Това ще играе голяма роля в живота ви в близко бъдеще.

Лъв

Лъв, енергията в четвъртък е свързана с това да разпознаете кои сте вътре в себе си и да осъзнаете, че тези, които не резонират с вас, не са тези, върху които трябва да се фокусирате. Вместо това намерете своята същност. Ако сте в социалните медии и създавате творчески сценки, скечове и т.н., на този ден ще намерите много благословии на тази арена.

Но не работете през целия ден. Насърчаваме ви да отделяте време за почивка и забавление, особено ако то е интровертно, което ви дава пространство за интроспекция. Тук ви очакват дълбоки прозрения.

Дева

Дева, „Нощта е млада“. Това е загадъчното послание за вас в четвъртък. Не се саботирайте чрез негативно говорене за себе си. Вие не сте самозванец. Трябва да преодолеете хълма на дискомфорта в това ново пространство, докато се адаптирате и се почувствате комфортно в новото нормално състояние. Ще стигнете дотам. Няма съмнение в това.

Също така ви насърчаваме да дадете приоритет на щастието си в този ден. Прекарвайте време с любимите си хора и не позволявайте на ненужни хора да съсипват радостта ви. Поставете твърди граници, за да се занимавате с този, с когото и с това, с което искате да се занимавате, и да избягвате това, което не искате.

Стрелец

Стрелци, в четвъртък денят ви ще бъде красив и изключително специален. По-голямата част от него ще се дължи на добри приятели и мъже/жени, които искат да помогнат на вашата кауза или любовен живот. Опирайте се на това и приемете космическите благословии, които са тук за вас.

Препоръчваме ви също да се наспите и да си починете добре. Предстоящите дни може да са забързани, но ще бъдат изпълними и забавни, ако не работите постоянно на празни обороти. Една хубава чаша чай или ароматни свещи могат да ви помогнат да се отпуснете преди лягане.

Козирог

Козирог, посланието за вас в четвъртък е просто - не допускайте нежелани хора в двора си. Независимо дали това е метафора за интимните зони на тялото ви или за физическото и емоционалното ви пространство в живота, ще намерите своите благословии, когато се доверите на интуицията си и не пренебрегвате червените знамена. Последните винаги изглеждат малки в началото. Симптомите на сериозни здравословни проблеми обаче също могат да изглеждат малки в началото.

Още: 4 зодиакални знака, които ще просперират в периода на Близнаци

Също така на този ден отделете време за почивка и релаксация. Никога не можете да сгрешите, когато батериите ви са пълни и презаредени. Ако е възможно, намалете и кафето.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес