Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

В четвъртък: Вселената има специално послание за 3 зодиакални знака

13 юни 2024, 06:03 часа

Добре дошли в 13 юни, когато всичко е на късмет и се чувстваме добре в живота. Щастливо число е 13, нали? Въпреки че не е петък, все още можем да търсим в астрологията знаци за късмет и надежда. Този четвъртък може да открием, че ако затворим очи и очакваме яснота и мъдрост, може просто да ги получим. Енергията на Луната в квадрат с Уран ни заобикаля на нашето космическо небе.

Още: Зодиите, които ще тръгнат по пътя на успеха след 15 юни 2024

Изглежда, че Вселената винаги готви нещо, когато става въпрос за предаване на послания към нас, и че е наше изконно право да получаваме такива вибрации. За три зодиакални знака можем да мислим за този ден като за ден на осъзнаване. Моментът на светване на лампичката е тук, а силата на Уран е там, за да засили това електрическо осъзнаване.

Това е ден, в който се доверяваме на инстинктите си и следваме това, което знаем, че е правилно. Прекарваме много време в съмнения в себе си, а опитът ни показва, че „ако само се бяхме доверили на интуицията си“, би трябвало да стане, но не е така. В четвъртък не чакаме „би трябвало“ да се случи, а го правим. Универсалното послание на деня за трите зодиакални знака е да се доверите на интуицията си, да следвате тези инстинкти и да се възползвате от деня!

Телец

Телец, вашето специално послание за деня е да обичате себе си. В същото време може да си мислите, че вече сте се справили с тази задача. Ако Вселената ви напомня да го направите, по-добре се вслушайте, защото за всичко си има причини. Това, през което сте преминали напоследък, може да ви е накарало да се замислите колко добри сте в това, което правите, но се дръжте. Просто получавате един от онези забавни малки „тестове“, които Вселената обича да подхвърля от време на време.

Не се страхувайте; ще се справите с този тест и няма да се обръщате назад заради други. Любовта към себе си е първият урок в книгата ви с послания от Вселената. Той е и доста конкретен. Не става въпрос само за това да се чувствате уверени. Става въпрос за това как предавате стойността си на другите. Това е частта с „Уран“. Не се подценявайте, Телец. Знайте стойността си и я заявете.

Когато Вселената ви подтиква към познаване на собствената ви стойност, това е, защото може би сте се подценили и този допълнителен малък тласък към светлината. Всичко е наред, вие се справяте. Знаете, че можете да вярвате в себе си, и посланието на Вселената за вас на 13 юни е да дадете на другите да разберат, че сте изключително ценни.

Близнаци

Когато Вселената почука на вратата ви под формата на възможност, вие я получавате незабавно: възползвайте се от деня! Ще видите как нещата се развиват във ваша полза и че трябва да ковете, докато желязото е горещо. Няма време за оправдания; време е да разгърнете тази възможност.

Знаете, че можете да пропуснете това, ако не обърнете внимание, затова Вселената ви поднася транзита на Уран, за да ви накара да се изправите и да влезете отново в ритъм. При вас е така, защото обичате инерцията. Обичате напредъка и движението, така че когато тази възможност се появи, ще бъдете готови за нея - и то с много добри чувства!

Така че основното ви послание за деня е да се възползвате от времето. Те са на ваша страна и се нуждаят от вашата специална магия. Каквото и да внесете в картината, то е нещо, което другите не могат да направят, и ще бъдете оценени за талантите и способностите си. Нека направим това нещо!

Скорпион

Всъщност вие сте търсили „знаци“ и затова е съвсем уместно да бъдете откроени от Вселената. Посланието, което ще получите, ще бъде доста ясно: Погрижете се за бизнеса ... СЕГА. Макар това да не звучи твърде романтично или мистично, само ти, Скорпионе, знаеш какво означава това в действителност. Повече от вероятно е то да е свързано с идеята, че сте оставили нещо недовършено и трябва да довършите започнатото.

Енергията на Близнаците е свързана с движението и „свършването на нещата“. Във вашия случай, Скорпионе, Вселената ви казва да сте наясно със ситуацията и да се погрижите за това, което се нуждае от внимание в живота ви. Сега, разбира се, това „може“ да има нещо общо с любовния ви живот, което може да означава, че трябва да се съберете с вашия човек и да проведете един хубав разговор.

Още: 4 зодиакални знака, които ще просперират в периода на Близнаци

Каквото и да се случи по време на квадратурата на Луната с Уран, можете да знаете следното: шансовете да се получи във ваша полза са големи. Така че действайте. Не се въздържайте. Направете това, което трябва да свършите, и след това си прекарайте един чудесен уикенд, знаейки, че имате една неприятност по-малко на главата си. Всичко се получава във ваша полза. Единственото, което е необходимо тук, е вашата решителност и усилия.

Цвета Господинова
Цвета Господинова Отговорен редактор
Новините днес