Радан: ГЕРБ свали резултата си, ние го вдигнахме, кой не си свърши работата?

19665
Радан: ГЕРБ свали резултата си, ние го вдигнахме, кой не си свърши работата?
Снимка: БГНЕС

Заяждането между ГЕРБ и Реформарския блок продължава с пълна сила. Говорителят на РБ Радан Кънев заяви, че ако някой не си е свършил работата в дясно, това не е Реформаторският блок, тъй като той удвоява резултата си в сравнение с предишните избори. От ГЕРБ обаче го свалят.

"Нека да видим кой колко си свърши работата. Надявам се гласовете от чужбина да дадат дясно мнозинство", заяви Радан Кънев пред bTV. И попита - къде са заявените от ГЕРБ 121 мандата. Меглена Кунева пък обясни на Бойко Борисов с кого би могъл да разговаря, ако иска коалиция за бъдещо управление. Според нея, официално това е лидерът на СДС Божидар Лукарски. Когато обаче ставало въпрос за преговори за коалиционно управление, в тях участвали всички лидери на партиите от Реформаторския блок. Кунева добави, че толкова голямо его, каквото притежава Бойко Борисов пречи много на българската политика.

Кунева се замая - НС "да контролира спазването на законите"

Важното е да има парламент, който да съблюдава спазването на законите. Това заяви лидерът на ДСБ Меглена Кунева. Отговорът от БСП не за...

Според Кънев още е рано да се каже какво ще става, защото има да се броят и гласове от чужбина. Може с тях да се осигури дясно-центристко мнозинство, подчерта лидерът на ДСБ пред Нова телевизия.

Радан Кънев подчерта и, че нови избори няма да са продуктивни. Предлагаме да направим кабинет за две години - за четиригодишен мандат трудно може да се говори в настоящия момент. Искаме обаче правителство, което да работи по принципна, прозрачна и ясна програма, категоричен беше той.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com