Бивш лекар в САЩ хванат с 37 000 педофилски клипа, насилвал млади девойки

4392
Бивш лекар в САЩ хванат с 37 000 педофилски клипа, насилвал млади девойки
Снимка: Gettyimages.com

Бивш лекар към американския олимпийски отбор по гимнастика е изправен пред съда по обвинение за множество сексуални злоупотреби и педофилия. Досега той бе задържан във връзка с притежание на детска порнография и злоупотреби с малолетно лице, но вече срещу него бяха повдигнати обвинения и за сексуален тормоз над негов пациент, информира БГНЕС.

Лари Насър беше част от Олимпийския отбор по гимнастика до миналата година, когато Мичиганският държавен университет го уволни заради множество оплаквания. Сега агент на ФБР потвърди, че той е притежател на най-малко 37,000 изображения и видеоклипове с детска порнография. Някои от видеата, възстановени от харддиска му, дори показват как Насър експлоатира сексуално млади момичета в басейна, съобщава "Лензинг Стайт Джърнъл". Миналият месец срещу Насър беше повдигнато и дело за неправомерно сексуално държание с жертва, по-малка от 13 години. В този случай, обаче, не става дума за гимнастичка или пациент, заявиха от прокуратурата.

Над 1/4 от европейците смятат изнасилването за приемливо

Повече от 1/4 от жителите на Европейския съюз оправдават изнасилването, сочи проучване на Евробарометър. 27% от европейците смятат, че...

Сега и спортистката по софтбол Тифани Лопез заведе дело срещу университета и Насър по обвинение в неколкократно сексуално малтретиране от негова страна, докато тя е била ученичка през 90-те години. В публично изявление тя сподели, че той се е възползвал от нея по време на терапии за лечение на хронична болка в гърба.

Обвиненията идват на фона на разкритията на "Индианаполис Стар" и "Ю Ес Ей Тудей", които миналата седмица публикуваха резултатите от задълбоченото си разследване. Според скандалната информация близо 400 спортисти от Американската федерация по гимнастика са станали жертва на сексуално посегателство от страна на своите треньори или други членове на организацията, докато са били още деца. Като това са анализите само от полицейските доклади и заведените дела в последните 20 години..

Редовна "инспекция" на интимните части на малките момичета под триката, ежедневен секс с 14-годишна тийнейджърка, сексуално посегателство по време на „терапевтични масажи” и тайно поставяне на камери в женските съблекални и отделенията с душовете са само част от престъпните дейности, които са били оповестени. Те са били извършени от общо 115 треньори или членове на Федерацията, която е една от най-престижните олимпийски организации в Щатите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОЩЕ СПОРТ:

Ивет Лалова се похвали: Роди ѝ се син

Страхотна! Белослава Кръстева се доближи на половин точка от европейския връх

Достойно! Равносметката за Нургюл Салимова след Турнира на претендентките

Четири медала спечелиха българските гимнастички от Световната купа в Баку (ВИДЕА)

Иво Балабанов изпревари кениец и спечели "5K BEROE" в Стара Загора

Мартин Проданов доближи националния си рекорд на 1500 метра

Страхотна Елвира Краснобаева взе сребро в многобоя на Световната купа в Баку

Силен старт за българските гимнастички на Световната купа в Баку

99 дни до Париж 2024: Златното обещание на един любящ съпруг

Асен Василев: Шахматът за деца може да бъде подпомогнат по успешната ни програма за спорт и изкуства в училищата

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Още спорт