Скоро! Pulse Fitness&Spa отваря нов ултрамодерен обект в Mall of Sofia!

9934
Скоро! Pulse Fitness & Spa отваря нов ултрамодерен обект в Mall of Sofia!
Снимка: Pulse Fitness&Spa

Лайфстайл верига номер 1 в България Pulse Fitness&Spa отваря нов ултрамодерен обект в търговския център Mall of Sofia, на ъгъла на бул. „Александър Стамболийски“ и ул. „Опълченска“. Фитнес центърът ще бъде разположен на площ от над 1600 квадратни метра на две нива и ще е с революционно нов за веригата дизайн. Откриването е съвсем скоро: в началото на предстоящата есен!

Новият обект ще се намира на ниво -1 на Mall of Sofia и ще бъде оборудван с най-модерните уреди от топ брандовете в индустрията: Life Fitness и Active Gym. Предвидени са иновативни зали за групови занимания и атрактивно 5D спининг студио със звукови и визуални ефекти. За удобството на клубните членове е осигурен и безплатен паркинг при посещението на обекта.

Футуристичната визия на Pulse Fitness Mall of Sofia е наистина впечатляваща! Фитнесът с характерните за веригата open space помещения с луксозен дизайн, гарантиращи спокойна тренировка на всички посетители. На ниво 1 на обекта са разположени залите за групови тренировки и силовата зона, а на горния полуетаж – просторна кардио зона и съблекални с всички удобства. По този начин е постигната оптимална функционалност на пространствата.

Pulse Fitness Mall of Sofia е деветият клуб от веригата Pulse Fitness&Spa на територията на столицата. С уникалния си дизайн и функционалност клубът дава категорична заявка не само да затвърди репутацията на бранда, но и успешно да я надгради.

От фитнес веригата загатват също така, че по случай предстоящия им девети рожден ден са подготвили още много вълнуващи изненади. Очаквайте повече информация за тях през следващата седмица.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com