Фелипе Маса си тръгва щастлив

23307
Снимки: Getty Images/Guliver

Фелипе Маса ще се сбогува с „Ферари“ през уикенда, като заяви, че си тръгва по-скоро като щастлив човек, отколкото като депресиран такъв.  След цели осем сезона и 138 състезания за „скудерията“ , Маса ще „поязди“ болида с червеното конче за последен път в неделя, пред погледа на родните си фенове в Бразилия.

Новата страница в кариерата на 32-годишният Маса ще започне да се пише с тима на „Уилямс“.  През по-голямата част от кариерата си в тима на „Ферари“ Маса бе по-скоро нещо като поддържащ пилот на Алонсо. През 2008г. е един от трудните периоди за  Маса, когато Хамилтън му измъква титлата.

Фетел няма да пожали Уебър в последното си състезание

Марк Уебър бе предупреден да не очаква прошка на грешки от страна на Себастиан Фетел, който ще приключи кариерата си във Формула 1, сле...

„Имах страхотни години във „Ферари“, но също и много трудни периоди. Все пак обаче аз се чувствам много щастлив. Когато направя ретроспекция към кариерата ми не изпитвам тъга – дори за случилото се през 2008г. В това състезание дадох 120% от себе си. Стартирах от пол позишън, спечелих, дадох най-добро време и всичко това се случи под огромно напрежение. Титлата обаче ми се изплъзна“, спомня си Маса.

„Това, което се случи в Сингапур преди 5 години е неприемливо за мен, не трябваше да се случва, не трябваше да губя титлата там. Но все пак съм доволен от това, което постигнах в кариерата си до момента“, завършва Маса.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Мотоспорт