Фетел няма да пожали Уебър в последното си състезание

51862
Снимки: Getty Images/Guliver

Марк Уебър бе предупреден да не очаква прошка на грешки от страна на Себастиан Фетел, който ще приключи кариерата си във Формула 1, след финалния старт на сезона в Бразилия. Австралиецът ще напусне най-известната автомобилна надпревара след старта през този уикенд, а ръководителите на тима му от „Ред Бул – Рено“, са му заявили, че желаят той да напусне с победа.

Директорът на тима Кристиан Хорнър коментира така: „ Ще бъде страхотно ако Себастиан напусне с победа и успее да постигне рекорд от 9 поредни титли. Както обикновено битката между него и Уебър ще бъде много ожесточена. Все пак да не забравяме, че Марк обича да завоюва титлиите си. Ключово за успеха на пилотите от тима ти е да познаваш по очите им дали все още у тях има тръпка за победа. Ние ще се борим за победа до размахването на финалния флаг в Бразилия. Целта ни е също Марк да завърши на трето място при пилотите и така да завършим сезона със стил“, завършва Хорнър.

Фетел е спортист №1 на Европа

Световният шампион във Формула 1 Себастиан Фетел стана спортист номер едно на Европа в традиционната анкета на Полската информационна а...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Мотоспорт