Хамилтън с ново шаси за неделя

17506
Снимки: Getty Images/Guliver

Люис Хамилтън ще бъде оборудван с ново шаси за състезанието в САЩ в неделя. От „Мерцедес“ са открили два огромни дефекта в шасито на болида на Хамилтън преди надпреварата в Остин.

Шампионът от 2008г. бе победен от Нико Розберг в последните две сустезания и остана седми в генералното класиране. Розберг бе на подиума в последните си две състезания.

Шумахер отказва да се завърне за две състезания

Легендата на Формула 1, Михаел Шумахер, е отказал на "Лотус" да се завърне в надпреварата за последните две състезания от сезона. От ти...

Инженерът на „Мерцедес“, Рос Браун, коментира пред autosport.com, че предвид представянията на Хамилтън са преценили, че трябва да направят детайлен преглед на болида му. „Прегледахме внимателно шасито и установихме, че е много лошо увредено – по-лошо отколкото очаквахме. Вероятно е повлияла много на поведението на автомобила и съответно – на класирането на Хамилтън“.

Пред пресата Хамилтън коментира, че е бил в топ форма и се е чудил дали няма проблем с автомобила му. „При последното състезания квалификацията не ми помогна и се надявам, че този уикенд ще бъда на по-добра позиция“, коментира той.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Мотоспорт