Бареков нарече Радан Кънев с турско име, лидерът на ДСБ му върна с "нерви лабави"

44206
Бареков нарече Радан Кънев с турско име, лидерът на ДСБ му върна с "нерви лабави"
Снимка: БГНЕС

Сутрешното изказване на лидера на ДСБ и говорител на Реформаторския блок Радан Кънев относно връзките на Николай Бареков с Делян Пеевски и Цветан Василев предизвика лидера на „България без цензура” да отговори в типичен нападателен стил.

Бареков публикува в блога си позиция, в която нарече Кънев с турско име и каза, че партията му е финансирана с турски пари.

Бареков: От ГЕРБ си тръгнаха икономически и финансови специалисти

Николай Бареков заяви пред Нова ТВ, че Красимир Стефанов му е съобщил намерението си да напусне Парламентарната група на ГЕРБ много пре...

"Днес едно нелепо лице, представящо се за политик, се опита да внуши в най-гледаната телевизия, че Бареков и Каракачанов са запалили етническата черга с протеста пред джамията в Пловдив. Известният в обществото като Рамадан Кунев /Радан Кънев/ забравя, че е член на формация, която е изцяло финансирана и спонсорирана с парите на турското неоосманистко правителство и с посредничеството на проислямския екстремист Касим Дал. На г-н Кунев ще напомня, че агитките в Пловдив бяха предвождани от техния кмет на Карлово Емил Кабаиванов, който е зам. председател и доскорошен председател на СДС", казва в отговора си Бареков и се обръща към Кънев с въпроса: "Защо изпълнявате поръчките на вашия ментор от Банкя, който единствен има полза от разрушаване на крехкия социален и етнически мир в страната с цел хаос, безредици и замитане на следите от неговите престъпления във властта?"

Бареков припомня на Кънев, че февруарските протести "ви изметоха завинаги от политическата сцена, където драпате да се върнете". "Гнусните ви атаки срещу нас само показват колко силни сме станали като обществено-политическа сила и колко далече сте вие дори от 4-процентната бариера за влизане в българския парламент", продължава Бареков.

В отговор Радан Кънев разпространи позицията на Бареков в профила си във Facebook, като написа: "Жълти зъбки и нерви лабави..." На някой не му издържаха нервите. Ще си поговорим за партийно финансиране, значи..."

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика